kozan.gr: Ξανά στα νοσοκομεία νοσηλείας επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού το Μαμάτσειο

24 Σεπτεμβρίου 2020
20:24

 

Με απόφαση της 3ης ΥΠΕ το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης επανέρχεται στα νοσοκομεία νοσηλείας επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, με το Μποδοσάκειο να παραμένει νοσοκομείο αναφοράς.

kozan.gr

5 σχόλια

  • …Και να φανταστώ ότι οι ιθύνοντες έχουν προβλέψει και πραγματοποιήθηκε ο θάλαμος αρνητικής πίεσης που έλεγαν και η δημιουργία μονάδας εντατικής! Ή μάλλον μεγάλη φαντασία έχω!
    Ας βάλει ο Θεός το χέρι του για άλλη μια φορά, ή τύχη να είναι με το μέρος μας ή οπουδήποτε πιστεύει ή δεν πιστεύει κανείς να τη γλιτώσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Γτ χωρίς προετοιμασίες στο νοσοκομείο για χειμώνα με γρίπη και covid και χωρίς μέτρα προστασίας με όλους τους ψεκ ανάμεσα μας προβλέπονται δύσκολες μέρες

  • Νοσοκομείο αναφοράς για την νοσηλεία επιβεβαιωμένων περιστατικών κορωνοϊού, ή για μια οποιαδήποτε ασθένεια ,σημαίνει ότι αν παρουσιαστεί οπουδήποτε ο κορωνοϊος ,τότε μεταφέρεται ο ασθενής για νοσηλεία σ’ αυτό το νοσοκομείο. Από τη στιγμή που επιβεβαιωμένο περιστατικό, νοσηλεύεται και σε άλλα νοσοκομεία τότε, ή το πρώτο παύει να θεωρείται νοσοκομείο αναφοράς ή και τ’ άλλα αυτόματα ανάγονται σε νοσοκομεία αναφορας. Διαλέξτε και επιλέξτε.

  • Η Μ.Ε.Θ. ΤΟΥ “ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ” ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΘ ΣΤΗ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ Μ.Ο. ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 6 Η 8.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;Η ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  • Οταν όλες οι χώρες επιλεγουν να επιτάξουν κλινες ΜΕΘ από τις ιδιωτικές κλινικές, εμεις τις νοικιάζουμε προς 1600 ευρω την ημέρα..Και μάλιστα, όχι για να περιθάλψουν περιστατικά covid, αλλα λοιπά περιστατικα που εχουν αναγκη για ΜΕΘ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.