Συντονιστικό Εργατικών Σωματείων και Φορέων Δ. Μακεδονίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση

29 Σεπτεμβρίου 2020
10:05
Κανένα σχόλιο

Τις προηγούμενες ημέρες, στον απόηχο της δημοσιοποίησης του Master Plan και της συζήτησης που ακολούθησε, ξεκίνησε και συνεχίζει η κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης (ΔΧ), περιοχής Ελλησπόντου καθώς και εργαζομένων σε αυτά.

Το Συντονιστικό εργατικών σωματείων και φορέων ενάντια στην απολιγνιτοποίηση, χαιρετίζει των αγώνα αυτό καθώς είναι αγώνας για τη ζωή αυτών των ανθρώπων, για να αποφύγουν τη “δαμόκλειο σπάθη” της ανεργίας. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων μιας και το ζοφερό μέλλον είναι κοινό για όλους τους εργαζόμενους της περιοχής.

Όσο κι αν προσπαθούν να λειάνουν τις συνέπειες που θα έχει η περιοχή από τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και των κατευθύνσεων της ΕΕ που ακολουθεί πιστά το πολιτικό προσωπικό για χάρη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων ήδη αποκαλύπτεται το πόσο καταστροφικές θα είναι για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Σε μια σειρά κλάδους ήδη φαίνονται τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και έπεται συνέχεια.

Δεν θα αποδεχτούμε η περιοχή να γίνει κρανίου τόπος. Δεν υπάρχει μέση λύση, υποταγή ή σύγκρουση με τον σχεδιασμό που κάνουν για την περιοχή μας. Η ελπίδα σήμερα βρίσκεται στους οργανωμένους αγώνες. Στο συντονισμό των εργατικών σωματείων, των συλλόγων, των φορέων γιαυτό και εκφράζουμε την πραγματική αλληλεγγύη μας στους επαγγελμάτιες – ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ της περιοχής Ελλησπόντου και την στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα τους.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.