Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης: “Όχι στην απολιγνιτοποίηση – Όχι στον οικονομικό μαρασμό”

29 Σεπτεμβρίου 2020
11:49

 

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, στηρίζει και βρίσκετε δίπλα στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες φορτηγών Δημοσίας Χρήσης στο δίκαιο αίτημά τους .

Δυστυχώς η «ομαλή απολιγνιτοποίηση» άρχισε να φέρνει αποτελέσματα!!!

Σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις που θα βιώσει από εδώ και πέρα η Δυτική Μακεδονία, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς.

Η Απολιγνιτοποίηση, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει την περιοχή σε οικονομικό μαρασμό και χιλιάδες θα είναι οι οικογένειες που θα έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.

Αγαπητοί Συμπολίτες ,

Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια για να είμαστε χωριστά.

Πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε και να αντισταθούμε σε αυτό το σχέδιο απολιγνιτοποίησης που ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα φέρει τραγικά αποτελέσματα στην Δυτική Μακεδονία .

Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής και όλες τις κοινωνικές οργανώσεις, να σταθούν αλληλέγγυοι στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνα των συναδέλφων, για να αποτρέψουμε όλοι μαζί τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ εξελίξεις στην περιοχή.

Γραφείο Τύπου

Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΕΚΝΚ

4 σχόλια

  • Βρε σταματηστε να λετε “οχι στην απολιγνιτοποιηση”… τουλαχιστον διεκδικηστε καλυτερη μεταβαση, ευνοϊκοτερους ορους, κατι τελοσπαντων συγκεκριμενο στις λεπτομερειες!

    Γινεστε γραφικοι με το να λετε οχι σε κατι που ηδη εχει τελειωσει σαν αποφαση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.