kozan.gr: Κοζάνη: Αρκετός κόσμος στη διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» (Φωτογραφίες)

4 Δεκεμβρίου 2016
15:13

Διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον χώρο των αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κοζάνης. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Κοζάνης, καθώς από νωρίς το πρωί «έσπευσε» να προμηθευτεί τα προϊόντα που είχαν στη διάθεση τους οι παραγωγοί. Η σημερινή διανομή ήταν η τελευταία για το 2016, ενώ η επόμενη θα γίνει την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου του 2017.

Θανάσης Τέγος

8-mes 9-mes 5-mes 6-mes 7-mes 1-mez 2-mes 3-mees 4-mez 18-mes 17-mez 15-mes 16-mes 14-mes 13-mes 10-mes 11-mes 12-mes

2 σχόλια

  • Kozan καλό είναι να κάνεις και ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ στις 17.00 ώρα που έχει αδειάσει ο χώρος για να δείξεις πόσα σκουπίδια αφήνουν κάποιοι από τους παραγωγούς .Σεβαστείτε των χώρο σε ένα μήνα εσείς θα ξαναστήσετε πάγκο στον σκουπιδότοπο που αφήσατε

  • Ο περισσότερος κόσμος που πάει στην διανομή προϊόντων, πάει για να πάρει το ελαιόλαδο. Τα άλλα τα βρίσκει και στη λαϊκή κάθε Σάββατο ακριβώς τα ίδια με τις ίδιες τιμές.
    Φροντίστε επομένως να υπάρχουν πολύ περισσότερα ελαιόλαδα για να μην κατεβαίνει ο κόσμος τσάπμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.