kozan.gr: Συμπολίτισσά μας, από την Κοζάνη, περιγράφει την περιπέτεια της ανηψιάς της, όταν δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα και στην προσπάθειά της να διαφύγει, τραυματίστηκε, από πτώση, στο πρόσωπο και στο πόδι

5 Οκτωβρίου 2020
10:27

Συμπολίτισσά μας, από την Κοζάνη, περιγράφει την περιπέτεια της ανιψιά της, όταν δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα και στην προσπάθειά της να διαφύγει, τραυματίστηκε, από πτώση, στο πρόσωπο και στο πόδι: “Προσοχή αδέσποτα!

Χθες Κυριακή, γύρω στις 9:00 το βράδυ στην περιοχή του κυκλικού κόμβου κοντά στην καφετέρια 4cofee και προς το Κόντρα Μάρκετ όπου μένουν, αγέλη αδέσποτων σκυλιών επιτέθηκε στη δωδεκάχρονη ανιψιά μου και μια φίλη της.
Μέσα στον πανικό που δημιουργήθηκε και στην προσπάθεια της να διαφύγει έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πρόσωπο το χέρι και το πόδι της.
Την πήγαμε στο νοσοκομείο όπου μετά από σχετικές ακτινογραφίες στο κρανίο τον αυχένα και το χέρι, διαπιστώθηκε κάταγμα που χρειαζόταν ανάταξη στο χέρι και παρακολούθηση για το χτύπημα στο κεφάλι.
Σαν οικογένεια αγαπάμε τα ζώα και παλιότερα είχαμε κατοικίδια. Το πράγμα όμως έχει γίνει επικίνδυνο και πρέπει να βρεθεί κάποια λύση”.

12 σχόλια

  • Περαστικά στο παιδί καταρχήν κ δεύτερον έλεος πια με τα αδέσποτα έλεος πια μαζέψτε τα φτάνει πάντα επιθέσεις γίνονται έλεος αγανακτησαμε δλδ το άλλο πρέπει να γίνει για να αναλάβουν ευθύνες οι ανεύθυνοι του Δήμου οι οποίοι δν κάνουν τπτ.

  • Έχει καταντήσει αηδία το θα με τα αδέσποτα και τα δεσποζομενα χωρίς λουρί.οι απόψεις των σκυλοφιλων γραφικές πλέον,ούτε τους ίδιους δεν πείθουν.γεμισε η πόλη ακαθαρσίες,σκυλιά σε αγέλες,και ο δήμος το χαλβά του και οι σκυλοφιλοι αναμασούν τα ίδια που τα βαρέθηκε ο κόσμος.

  • Γνωστή εδώ και χρόνια η κατάσταση. Και πρόσφατα γεννήσανε και έχει 3-4 μικρά που μπήκανε και αυτά στην αγέλη.

  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ..ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ…

  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΛΥΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

    • Ειμαστε ένας άχρηστος και αποτυχημένος λαός ουδέποτε παραδεχόμαστε τα σφάλματα μας και τοις βλακιες μας για πολητισμο έχουμε αδεσποτα και σκουπιδια και για όλα φτεγει η κυβερνιση η ο Δήμος καιρός οι πολητες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ξεβρομίσουν την Ελλάδα

  • 5 σκυλιά χθες στον Άγιο Φανούριο κι αν δεν είχαμε αμάξι θα μας είχαν τραυματισει σοβαρά. Δεν ήταν αδέσποτα. Είχαν βγει από κτήμα. Ανεύθυνοι μια ζωή.

  • Δεν φτεγει ο Δήμος ούτε η κυβερνιση φτεγουν οι πολητες που τα πετάνε στο δρόμο και οι σκυλοφιλοι που νομίζουν τα αδεσποτα είναι πολιτισμός Αλά οταν ξυπνήσουν θα είναι αργά θα γεμίσουμε αρρώστιες θα γεμίσουν τα νοσοκομεία από επιθέσεις αδέσποτων και τα πεζοδρομείς σκύλος κατά

  • Αγαπητοί συμπολίτες και μόνο που βγάλατε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών μαλουτα και ιωαννιδη καλά να πάθετε… τα είδατε τα βιώσατε και αντί να βάλτε μυαλό τους ίδιους πάλι. Το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρός σοφού!

  • Να πάτε εκεί πάνω στο Νοσοκομείο, να βρείτε τον καρδιολόγο που έχει αναλάβει και Αντιδήμαρχος καθαριότητας και υπεύθυνος για τα αδέσποτα! Αυτός που έχουμε να ακούσουμε νέα του πάρα πολύ καιρό! Να μας πείτε και τι κάνει! Ο Μαλουτας τι φταίει όταν έχει ορίσει αντιδήμαρχο που τον πληρώνουμε? ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.