Στους 32,2C η θερμοκρασία σήμερα στην Πτολεμαίδα, ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για τον μήνα Οκτώβρη από τότε που εγκαταστάθηκε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

5 Οκτωβρίου 2020
17:07
Κανένα σχόλιο

Ο “άρρωστος” καιρός που επικρατεί και σήμερα στην χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα στην Πτολεμαΐδα σήμερα Δευτέρα να καταγράψουμε ένα νέο θερμοκρασιακό ρεκόρ.
Παρά την έλλειψη ηλιοφάνειας και την επικράτηση συννεφόκαμου ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που λειτουργεί από τον Μάρτη του 2006, κατέγραψε σήμερα στις 14:41 την θερμοκρασία των 32,2C. Η τιμή αυτή αποτελεί ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για τον μήνα Οκτώβρη από τότε που εγκαταστάθηκε ο σταθμός. Το προηγούμενο απόλυτα μέγιστο ρεκόρ θερμοκρασίας για τον μήνα Οκτώβρη το διατηρούσε η 1η Οκτωβρίου 2012 με 31,8C.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το 9μηνο του έτους έκλεισε με την χαμηλότερη μέση θερμοκρασία από το 2007 έως σήμερα.
Γ. Βασιλειάδης – Προγνώστης καιρού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.