kozan.gr: Π. Πλακεντάς για το νέο λογότυπο της ΔΕΗ: “Αφαίρεσαν τον κεραυνό, την ιστορία της ΔΕΗ δηλαδή. Το έμβλημα που σηματοδοτούσε τα πάντα”

6 Οκτωβρίου 2020
09:00

“Αφαίρεσαν τον κεραυνό, την ιστορία της ΔΕΗ δηλαδή. Το έμβλημα που σηματοδοτούσε τα πάντα”, σημειώνει σε σχόλιο του στο facebook ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς με αφορμή την χθεσινή παρουσίαση του νέου λογοτύπου της ΔΕΗ.

7 σχόλια

  • Σωστά κ.Πλακετά ,όλα αυτά συμβαίνουν σήμερα στην ΔΕΗ.Να μας πείτε όμως γιατί διαβάζουμε στην Διαύγεια πληρωμές λογαριασμώντου Δήμου μας σε διάφορους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας;Η αλλαγή στο σήμα της ΔΕΗ εμένα προσωπικά δεν με πείραξε.Με πείραξε που ενεργειακός δήμος πληρώνει σε διάφορους παρόχους.

  • Λες και είμαστε στα 90s και όχι στον 21ο αιώνα και πρέπει να βάζουμε κεραυνούς και πρίζες στα λογότυπα. Όταν είσαι πολιτικός δεινόσαυρος πρέπει και να το αποδεικνύεις.

  • Πλακεντάς και Αδαμίδης πάνε χέρι χεράκι. Από όλα όσα ειπώθηκαν για τη ΔΕΗ τους πήραξε το logo. Καλά ο Αδαμίδης ψάχνει να βρει νέα καρέκλα σε κανά κόμμα και λαΙκίζει όπως πάντα. Ο Πλακεντάς όμως τι ρόλο παίζει;

  • ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΕΝΑ ΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΗ.

  • Αλήθεια κ. Καραγιάννη για πειτε μας λίγο την προταση του δημάρχου για την μεταλιγνιτικη περιοδο ή το μάστερ πλαν;
    Ελπίζω να το δείτε και να απαντήσετε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.