Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης

7 Απριλίου 2017
11:38
Κανένα σχόλιο

Η Δ/ντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης ευχαριστούμε πολύ τον κ. Πατιό Κων/νο, Δημοτικό Αστυνόμο, για την παρουσίαση «Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής», την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στο χώρο του σχολείου.

Το πρόγραμμα ήταν προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών/τριών μας και ο κ. Πατιός Κων/νος με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο κατάφερε να μεταδώσει στους μαθητές/τριές μας κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής απαραίτητους για την ασφάλειά τους.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αστυνομία για τη συνεργασία και  ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο αλλά τόσο σημαντικό έργο της.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.