5ο Γυμνάσιο Κοζάνης: Ευχαριστήριο με αφορμή την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στην εκστρατεία Ecomobility

7 Απριλίου 2017
13:53
Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στην εκστρατεία Ecomobility, η Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν καθώς και οι υπεύθυνες καθηγήτριες ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία μας αυτή: τον Δήμαρχο Κοζάνης κο. Ιωαννίδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κο Δεσποτίδη, την π. Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα Τασοπούλου, τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κο Κωνσταντόπουλο, τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης κα Βόντσα, τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Κοζάνης κο Κουρού, τον Διοικητή της Τροχαίας Κοζάνης κο Διόγκαρη και τους αστυνόμους κυρίους Γκούμα, Ζουρνατζή και Καραδήσογλου, τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας κο Αριστείδου, τον καθηγητή & υπεύθυνο του Εργαστηρίου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης & Περιβαλλοντικής Φυσικής του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας κο Τριανταφύλλου, τον αναπληρωτή καθηγητή & υπεύθυνο του Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου Καυσίμων του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας κο Τσανακτσίδη και τον εργαστηριακό συνεργάτη κο Τζηλαντώνη, τον Προϊστάμενο Κίνησης του ΚΤΕΛ αστικών κο Αμοιρίδη, τον γιατρό κο Καργάκη, το προσωπικό του ΚΠΕ Ελευθερίου, Κορδελιού & Βερτίσκου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης και τους πολίτες, καταστηματάρχες, καθηγητές, φίλους, γονείς, συγγενείς που συμμετείχαν στην έρευνά μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.