kozan.gr: «Σκληρή» κριτική ,κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Ρ. Μακρή, από την Κοζάνη: «Όλοι αυτοί που θα συμμετέχουν στην πώληση της ΔΕΗ θα οδηγηθούν όταν θα απελευθερωθεί η χώρα και θα αποκατασταθεί η Δημοκρατία, στα Διεθνή δικαστήρια…» (Βίντεο)

7 Απριλίου 2017
16:08

Σκληρή κριτική κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άσκησε σήμερα λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του Π. Λαφαζάνη, η πρώην βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ, με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του 40% της ΔΕΗ. «Όλοι αυτοί που θα συμμετέχουν στην πώληση της ΔΕΗ, θα οδηγηθούν όταν θα απελευθερωθεί η χώρα και θα αποκατασταθεί η Δημοκρατία, στα Διεθνή δικαστήρια».

Θανάσης Τέγος

7 σχόλια

  • εννοείτε ότι θα μυνηθούν και θα συρθούν στα δικαστήρια όχι μόνο για την Δ.Ε.Η,αλλά για το σύνολο της κρατικής περιουσίας που εκποίησαν..λιμάνια,αεροδρόμια στην fraport κτλπ.

  • Για να είμαστε ακριβείς με τα “διεθνή” δικαστήρια: 1) Το διεθνές δικαστήριο της Χάγης εκδικάζει διαφορές μεταξύ κρατών. Σε ατομικό επίπεδο, είναι αρμόδιο για την εκδίκαση των εγκλημάτων πολέμου. Επομένως, το συγκεκριμένο δικαστήριο σε καμία περίπτωση δεν είναι αρμόδιο να εκδικάσει αυτούς στους οποίους αναφέρεται το άρθρο. 2) Το δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο και το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο μπορούν, μεταξύ άλλων, να εκδικασουν προσφυγές πολιτών, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι οι πολίτες αυτοί έχουν εξαντλήσει όλα τα εθνικά ένδικα μέσα. Τίθεται συνεπώς το ερώτημα: Ποιες είναι οι παράνομες πράξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση, ποιοι τις διαπράττουν και ποιο δικαστήριο είναι αρμόδιο να τους δικάσει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.