Π. Κουκουλόπουλος: “Συγχαρητήρια ειλικρινή στην Άννα Διαμαντοπούλου και ευχές από καρδιάς να αναλάβει την ηγεσία του Ο.Ο.Σ.Α.”

13 Οκτωβρίου 2020
21:13

Συγχαρητήρια ειλικρινή στην Αννα Διαμαντοπούλου και ευχές από καρδιάς να αναλάβει την ηγεσία του Ο.Ο.Σ.Α. Είναι σημαντικό για την πατρίδα μας να τα καταφέρει και οι συμπατριώτες της έχουμε ένα λόγο παραπάνω να μοιραζόμαστε τη χαρά και την αγωνία για μια τέτοια εξέλιξη.
Σχετικά με τις πολιτικές προεκτάσεις και επειδή γράφονται τις τελευταίες ώρες πολλά θέλω να κάνω ένα σύντομο σχόλιο. Όχι για τον πρωθυπουργό, την Αννα ή τη…”συγκυβέρνηση”, αλλά για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ που έχει την τιμητική του για πολλοστή φορά.
Το μέλλον του πολιτικού μας χώρου δεν κρίνεται από το πόσοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και πόσοι πήγαν ή αξιοποιούνται από τον Μητσοτάκη, αλλά από την ικανότητα μας να διατυπώσουμε λόγο ειλικρινή, καθαρό και φυσικά προοδευτικό για όλα αυτά που έρχονται.
Η πανδημία προκάλεσε μια ρωγμή στον ιστορικό χρόνο από όπου ξεπρόβαλε μια νέα ιεράρχηση προτεραιοτήτων, μια νέα πολιτική ατζέντα. Η εκ νέου τοποθέτηση των ορίων μεταξύ κράτους και αγοράς είναι αναπότρεπτη και συνιστά μεγάλη αλλαγή, δεν είναι όμως η μόνη. Η κλιματική αλλαγή και οι ανισότητες είναι το πεδίο στο οποίο θα δοκιμαστεί τα επόμενα χρόνια η πολιτική και κάθε πολιτική οντότητα ξεχωριστά. Η στήριξη της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας έχει σήμερα επείγουσα προτεραιότητα, όμως την ίδια στιγμή πρέπει να δρομολογηθούν μεγάλες αλλαγές γι’ αυτά που είναι ήδη εντός των πυλών.
Για να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα:
Εκεί θα κριθούμε όλοι, στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών, εκεί θα κριθεί το μέλλον της χώρας και η επιτυχία της Αννας μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στα επερχόμενα.

7 σχόλια

  • Άντε Παρη έφεξε και για σένα παρ ότι σε πρόλαβε η Ανουλα ..! Καλά κανεις και την επαινείς γιατί κάτι μπορεί να κάνει και για σένα για καμια κλήση θέση στη Ν Δ αφού έτσι κι αλλοιώς όχι μόνο συνεργαστήκατε αλλά και ταυτίζεστε με φανερό πλέον μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ..!

  • Όταν στα 26 χρόνια σου, εν έτει 1985, μια από τις σπάνιες συνέργειες των ισχυρών της εποχής σε κάνει νομάρχη -και σου βαράνε προσοχές στρατηγοί, μητροπολίτες και οι τοπικές αρχές- επόμενο είναι να σου ανεβεί ο δείκτης φιλοδοξίας.
    Έγινε υπουργός Παιδείας και έδωσε το όνομά της σε ένα νόμο τον οποίο ψήφισαν τα πέντε έκτα της Βουλής και διαφημίσθηκε περισσότερο από όσο άξιζε. Την άφησε έξω από τη Βουλή ο Σκανδαλίδης στην Α΄ Αθήνας, το 2012, είδε ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν είχε μέλλον και το εγκατέλειψε.
    Η Άννα Διαμαντοπούλου με το τεχνητό χαμόγελο μονίμως στα χείλη επένδυσε τα λεφτά που έβγαλε σε ένα υβρίδιο κόμματος το οποίο ονόμασε «Δίκτυο» και τώρα μετακόμισε στον Κυριάκο.

  • Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε.
    Υφίσταται για καμιά δεκαπενταριά στελέχη που ακόμα εκλέγονται και καμιά εικοσαριά επίσης που ελπίζουν ότι θα εκλεγούν. Όποιος απογοητεύεται πηδά στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΝΔ ανάλογα που μετράει τα κουκιά του και τους τοπικούς αντιπάλους του.
    Η πολιτική και οι πολιτικοί θα κριθούν όχι τόσο από τον κορονοϊό αλλά πρωτίστως από τη στάση τους στα εθνικά θέματα.
    Πώς να ανθίσει η οικονομία μιας χώρας με ανοικτό το μέτωπο του κεμαλοφασίστα Ερντογάν;
    Κανείς από το σημερινό απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόταση συγκεκριμενη (όχι γενικολογίες), πόσο μάλλον πιεστική. Δυστυχώς η ΝΔ κάνει ότι λέει η Μέρκελ και στον ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται για τις καρέκλες και τις ιδεοληψίες του.
    Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ακόμα γιατί οι παλιοί ΟΠΑΔΟΙ, οι ευνοημένοι και καλοζωισμένοι στις πλάτες άλλων, ξέρουν από εκλογές και ψηφίζουν ακόμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.