Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των επαγγελματιών που πλήττονται.”

16 Οκτωβρίου 2020
13:20

Φίλες και Φίλοι, τις επόμενες δεκατέσσερις (14) ημέρες το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» πρέπει να γίνει βίωμά μας.

Πρέπει τώρα στην πιο κρίσιμη καμπή, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από ποτέ.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, γιατί μόνο τότε προστατεύουμε τους αγαπημένους μας και ολόκληρη την κοινωνία.

Ήρθε η στιγμή να θέσουμε τα δικά μας αυστηρότερα μέτρα από εκείνα που μας έχουν επιβάλλει οι ειδικοί, για να καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την περιπέτεια.

Κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται, τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών γιατί «Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ».

Αντιλαμβάνομαι τις αρνητικές συνέπειες για τους επαγγελματίες, αλλά τα μέτρα είναι επιβεβλημένα και δυστυχώς μονόδρομος, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των επαγγελματιών που πλήττονται. Γνωρίζουμε ότι ο νομός μας δεν αντέχει άλλο, δεν έχει άλλα περιθώρια. Σας υπόσχομαι ότι μαζί θα δώσουμε και αυτή την μάχη.

Στον αντίποδα, η Κυβέρνηση είναι ΕΔΩ και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα στήριξης για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ισχύει η κήρυξη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε επίπεδο 4.

  • Για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων-εργοδοτών που πλήττονται σημαντικά δύναται να τεθούν σε προσωρινή αναστολή σύμβασης εργασίας και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, αναλογικά για το διάστημα που ορίζεται κατ’ ελάχιστο σε 14 ημέρες, υπολογιζόμενη επί ποσού 534 ευρώ.

  • Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που απασχολούν έως 20 άτομα δίνεται αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 534 ευρώ σε μηναία βάση. Σε περίπτωση που η διάρκεια παραμονής στο επίπεδο 4 της Περιφερειακής Ενότητας είναι 14 ημέρες ή λιγότερο, η αποζημίωση του μηνός ανέρχεται σε 300 ευρώ. 

  • Για τις επιχειρήσεις που πλήττονται δίνεται δυνατότητα αναστολής της καταβολής του ΦΠΑ πληρωτέου τον εν λόγω μήνα, μέχρι τις 30 Απριλίου 2021.

  • Την υποχρεωτική μείωση ενοικίου κατά 40% στα επαγγελματικά ακίνητα.

  • Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

  • Αναστολή πληρωμής δόσεων δανείων

  • Δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

  • Αποζημίωση ειδικού σκοπού στους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που απασχολούν έως 20 άτομα που η λειτουργία τους αναστέλλεται με κρατική εντολή.

Αυτές τις ώρες δεν χωρούν σφάλματα γιατί ο χρόνος δεν περισσεύει, μαζί θα βγούμε νικητές.

Ευχές για υγεία σε όλους…

23 σχόλια

  • Ρε μιχαλακη με 300 που θα παρω τι να πληρωσω τα πριν η τα μετα και πως θα προγραμματισω την ζωη μου οταν εχω χασει την σειρα μου απο ευχολογεια εχουμε χωρτασει.αυτο που ξερω ειναι οτι εχουμε μεινει μονοι μας κριμα που εχετε καταστρεψει το μελλον των παιδιων μας δεν υπαρχει ….αγανακτηση και μην σε συναντησω

  • Ρε μιχαλακη με 300 που θα παρω τι να πληρωσω τα πριν η τα μετα και πως θα προγραμματισω την ζωη μου οταν εχω χασει την σειρα μου απο ευχολογεια εχουμε χωρτασει.αυτο που ξερω ειναι οτι εχουμε μεινει μονοι μας κριμα που εχετε καταστρεψει το μελλον των παιδιων μας δεν υπαρχει ….αγανακτηση και μην σε

  • ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΖΙ.ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ.

  • Βρε καλώς τον!!!. Ένα δελτίο τύπου και καθάρισε. Μπορεί τώρα να απολαύσει, παρέα με τους υπόλοιπους, τα 10000€. Τα αξίζει.

  • Αρα..αφου τα στηριζεις θα ακουσεις τα αιτήματα και απο το βημα της βουλης και σε καθε καναλι πανελλαδικής εμβελειας θα ζητήσεις την ικανοποίηση τους και αν τυχον δεν γινει θα επικρίνεις την κυβέρνηση και θα παραιτηθεις,σωτα;
    Η μηπως η στήριξη είναι για το θεαθήναι;

  • Ασε τις ευχές και κοίτα να στηρίξτε τον κόσμο έμπρακτα με λεφτά, και όχι με ευχές και ωραία λόγια….τα ωραία λόγια και οι ευχές δεν πληρώνουν ενοίκια, λογαριασμούς ούτε χορταίνουν στομάχια…συνέλθετε τάχιστα.

  • 300… Μάλιστα…
    Ενοίκιο. ΔΕΗ. Νερό. Τηλέφωνο. Φ. Π. Α
    Τεβε. Ενφια. Φόρος. Εμπορεύματα.
    Και φυσικά κάτι να φάμε στο σπίτι όπου κ εκεί τρέχουν περίπου τα ίδια έξοδα. Σε ευχαριστούμε πολύ…

  • Ζεις εσύ με 300€ και να πληρώσεις όλα τα τρέχοντα έξοδα της επιχείρησης στην θέση σου δεν θα το δημοσίευα το συγκεκριμένο δελτίο τύπου

  • Δεν θα ήθελα να ειμαι στη θέση αυτών που τον ψήφισαν και τώρα τους δουλεύει κιόλας!
    Απλώς το θράσος του με βγάζει από τα ρούχα μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.