kozan.gr: Σε ποιους δήμους της Π.Ε. Κοζάνης καταγράφονται τα χθεσινά 33 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Που τα υπόλοιπα στην Π.Ε. Καστοριάς & που στην Π.Ε. Φλώρινας

19 Οκτωβρίου 2020
08:05

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τα χθεσινά 33 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης καταγράφονται 26 στο Δήμο Κοζάνης, 5 στο Δήμο Εορδαίας, 1 στο Δήμο Βελβεντού και 1 στο Δήμο Σερβίων. Σε ό,τι αφορά την Π.Ε. Καστοριάς 8 στο Δήμο Καστοριάς και 2 στο Δήμο Άργος Ορεστικού ενώ σε ό,τι αφορά το την Π.Ε. Φλώρινας καταγράφεται 1 στο Δήμο Φλώρινας.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Ανοίξτε την καραντίνα στην Κοζάνη , και αφήστε κλειστή την Πτολεμαΐδα.Με 5 κρούσματα στην Πτολεμαΐδα , και 26 στην Κοζάνη , φαίνεται καθαρά ο ένοχος ..???

    • Ναι ρε έξυπνες! Μήπως μετά θα θες να βάλουμε και φύλαξη στα σύνορα της Εορδαίας να μην έρχονται οι κοζανητες; δεν καταλαβαίνεις ότι ένας από τους λόγους που φούντωσε η Κοζάνη είναι γιατί είναι κέντρο και έρχονται καθημερινά κόσμος από γύρω περιοχές πχ Ημαθία, Βόιο, Καστοριά και αλλού για να κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι ή και για διασκέδαση! Δεν τους κατηγορώ. Όμως η μανία και η κόντρα μεταξύ Κοζάνης Πτολεμαΐδας πρέπει κάποτε να σταματήσει

  • ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΓΩ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.