Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας για τον τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών

19 Οκτωβρίου 2020
13:47
Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια περιορισμού της, διασποράς του Κορωναϊού COVID-19, βάσει της Απόφασης Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.ΟΙΚ.65910 (ΦΕΚ 4566/15.10.2020, τεύχος Β), ο Νομός Κοζάνης εντάσσεται από τις 16.10.20 στο τέταρτο επίπεδο προληπτικών μέτρων (πολύ υψηλό).

Ως εκ τούτου:

  1. Είναι  υποχρεωτική η χρήση, μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και από τους υπαλλήλους και τους δημότες – καταναλωτές, κατά την συναλλαγή τους με την Επιχείρηση.
  2. Η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της Επιχείρησης, θα πραγματοποιείται  υποχρεωτικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.
  3. Η εξόφληση των οφειλών (λογ/σμών κ.λ.π.), θα γίνεται αυτοπροσώπως μόνο από τους καταναλωτές, οι οποίοι δεν κάνουν χρήση ηλεκτρονικών μέσων (e-banking).

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

24630-27456

24630-23563

24630-24823

Για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.