Συνεδριάζει, δια περιφοράς, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – 14 θέματα συζήτησης

22 Οκτωβρίου 2020
14:46

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων θα συνεδριάσει δια περιφοράς για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Δήμου Σερβίων οικονομικού έτους 2020 για την έγγραφή της πράξης με τίτλο «Διαμόρφωση πλατείας κοινότητας Μικροβάλτου του Δήμου Σερβίων».

  2. Ένταξη στο ΕΑΠ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της περιόδου 2012 – 2016 του έργου με τίτλο «Αντιπλημμυρικά έργα στην Τ.Κ. Μικροβάλτου του Δήμου Σερβίων»

  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Δήμου Σερβίων οικονομικού έτους 2020.

  4. Παράταση συμβάσεων μίσθωσης χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στα Σέρβια.

  5. Παράταση προγραμματικής σύμβασης για τη λειτουργία γραφείου ανταποκριτή ΟΑΕΔ.

  6. Περί τοποθέτησης πινακίδων με την ένδειξη «Μαρτυρική Πόλη».

  7. Περί χωροθέτησης θέσεων προσωρινής στάθμευσης λεωφορείων και προσθήκης ράμπας εξυπηρέτησης ΑμΕΑ διευκόλυνση πρόσβασης στον σταθμό των ΚΤΕΛ στα Σέρβια.

  8. Περί μακροχρόνιας μίσθωσης εκτάσεων με αριθμούς 1, 14, 28 επιφάνειας 31, 25, 116, 75 και 39 στρεμμάτων αντίστοιχα, για δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοινότητα Σερβίων.

  9. Περί μακροχρόνιας μίσθωσης εκτάσεων με αριθμούς 305, 306, 308 επιφάνειας 3,25, 1,75 και 10,25 στρεμμάτων αντίστοιχα, στην Κοινότητα Σερβίων.

  10. Περί μακροχρόνιας μίσθωσης αγροτεμαχίου 363 επιφάνειας 8,625 στρεμμάτων στην Κοινότητα Σερβίων.

  11. Περί μακροχρόνιας εκμίσθωσης του υπ. αρίθμ. 590 αγροτεμαχίου 363 επιφάνειας 7.375 τ.μ της κτηματικής περιοχής Σερβίων

  12. Γνωμοδότηση για λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με απαγόρευση διέλευσης από την κεντρική πλατεία Μεταξά.

  13. Γνωμοδότηση για το Ετήσιο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας έτους 2021.

  14. Προμήθεια εμφιαλωμένου νερού στον Οικισμό Φρουρίου της Κοινότητας Τρανοβάλτου.

Η 26η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 είναι η καταληκτική ώρα αποστολής email από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

5 σχόλια

  • Μέσα στα θέματα πιστεύω να είναι και το κάρβουνο που καίνε ειδικά στο πλατανορευμα δεν γίνεται να κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με μάσκα!!!!! Καλά για έξω δεν το συζητάω μη κάνεις το λάθος και βγεις….

  • πως θα γινει η λιμνη Πολυφύτου σαν τη λιμνη Πλαστηρα αν τοποθετηθουν φωτοβολταικα παραλίμνια σε τόσο μεγάλες εκτάσεις;

  • Το οδόστρωμα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου ιδίως προς το μέρος που καταλήγει στην οδό Καρατάσου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Eδώ και πολλά χρόνια. Όπως και επίσης και ο δρόμος που αρχίζει λίγο πιο κάτω από το κέντρο υγείας και καταλήγει στην Ολυμπίου Γεωργάκη κοντά στο Γυμνάσιο. Εδώ και πολλά χρόνια!!! ΄Ενας πονηρός θα έλεγε ότι δίνονται κονδύλια για αυτόν τον σκοπό αλλά τοιούτα ιδιοποιούνται!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.