Έναρξη λειτουργίας καταστήματος ΟΠΑΠ play στην Πλατεία Λασσάνη από σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου.

8 Απριλίου 2017
14:47

Έναρξη λειτουργίας καταστήματος ΟΠΑΠ play στην Πλατεία Λασσάνη από σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου.

Το κατάστημα λειτουργεί στην οδό Αρχελάου 8 φιλοξενώντας στο χώρο του σύγχρονα παιγνιομηχανήματα (VLTs) διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών πιστοποιημένα από Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου των Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί έως τις 2 το βράδυ, από Κυριακή μέχρι Πέμπτη, ενώ Παρασκευή και Σάββατο παρατείνεται κατά δύο ώρες(10-4).

Δικαίωμα εισόδου έχουν άτομα άνω των 21 ετών πάντα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και συμπλήρωση αίτησης.

5 σχόλια

  • Έρχεται η ανάπτυξη ….Τζόγος με 2 εκατομμύρια ανέργους … Ντροπή στην κυβέρνηση … Φυσικά τα παιδιά είναι επιχειρηματίες ..

  • Καλες δουλειες στους ανθρωπους που επενδυουν και δινουν δουλεια σε νεους ανθρωπους.Ο σκοπος ειναι να μαζεψει τα λεφτα απο τα παρανομα ωστε να υπαρχει κερδος και για το κρατος και οχι να κλεισει σπιτια.Καλες δουλειες και παλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.