Χ. Κάτανας: “Ανοίγει η αγορά στις Π.Ε Κοζάνης και Καστοριάς”

23 Οκτωβρίου 2020
18:41

Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την απόφασή του για το άνοιγμα της αγοράς μας, δείχνει ότι βρίσκεται σε επαφή με την τοπική κοινωνία, ακούει, συμμερίζεται, δίνει λύσεις.

Το είχα επισημάνει και στο προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι είναι επιβεβλημένη, κατά την περίοδο της καραντίνας, η προστασία της αγοράς, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταστημάτων. Και το συζήτησα με πολύ κόσμο, συναδέλφους και συμπολίτες της καθημερινής ζωής μας.

Επισημάνσεις και συζητήσεις για τα αυτονόητα δηλαδή, εάν πραγματικά θέλουμε να στηρίξουμε την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Άλλωστε τι μας απέμεινε για να λέμε ότι έχουμε «τοπική οικονομία»;…

Η τοπική αγορά και οι άνθρωποί της. Χειροκροτούμε με ικανοποίηση την απόφαση του πρωθυπουργού για το άνοιγμα της αγοράς, ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων και τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και στο τέλος θα βγούμε νικητές.

35 σχόλια

  • ΚΑΤΑΝΑ ΤΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ

    • Από την απάντηση σου φαίνεται το επίπεδο αυτών που εκπροσωπείς κυριε παπαγάλε του τάδε πολιτικού γραφείου … άσε που σίγουρα δεν έχεις πάει ποτέ γθα να δεις τι σημαίνει εξυπηρέτηση . Να είσαι καλά , ελπίζω με τον καιρό να βάλεις μυαλό . Αλλιώς μείνε εκεί που είσαι …

  • Παλικάρια ο Κάτανας ελπίζω να κατέβει σύντομα για περιφέρεια γιατί αυτός είναι πάντα παρών κάποιοι άλλοι απών

  • Κύριε κάτανα quiz

    που θα παεί διακοπές ο μητσοτάκης αυτό το σαββατοκύριακο μπορούν να απαντήσουν και εσείς και οι φτωχοί επιχειρηματίες που δεν θα έχουν σε λίγο να ταίσουν τα παιδιά τους με αυτά τα μέτρα.

  • Πάλι καλά που υπάρχει αυτό το παλικάρι κ μας ενημερώνει γιατί οι υπόλοιποι τοπικοί άρχοντες για άλλη μια φορά απών

  • Αντικειμενικά τώρα και απέναντι στον Κάτανα να ήσουν, οφείλουμε να παραδεχτούμε και την μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητα του. Σας το λέει ένας Ζαιος όπως λέτε όλοι οι δεξιοί . Ναι δεν υα ψήφιζε ποτέ ΝΔ αλλά αυτόν τον πάω γιατί είναι άνθρωπος της διπλανής πόρτας και όχι άφαντος , γιατί δουλεύει καθημερινά και στο κάτω κάτω γουστάρω πολύ που ενοχλεί μερικούς κομματικούς

  • Χάρη δεν τήν χρωστάς την Νέα Δημοκρατία
    Αντιθέτως αυτή σου χρωστά πολλά.
    Άσε τον Μητσοτάκη να τον λιβανίζουν αυτοί πού παίρνουν από το κόμμα.
    Εσύ να ξέρεις είσαι Αποδεκτός από τούς απλούς πολίτες του Νομού μας.
    Σε θέλουμε ενεργό
    Η Περιφέρεια σε περιμένει!!!

  • Ευτυχώς που μιλάει ο Κατανας και φαίνεται από τους Παρατρεχαμενους των γραφείων ότι υπάρχουν και οι εκλεγμένοι βο(υ)λευτές εν ζωή και δεν απολυκαν..

    Για τον Κασαπιδη δεν θα πουμε τίποτε… Ανυπαρκτος

  • Ολοι οι μαχητες της καρεκλας τα ιδια σχολια. Και ο κατανας παλευει για καρεκλα για να ναι ανυπαρκτος οπως ο τωρινος

    • Γεμάτο ελπίδα σε βλέπω φίλε. Δηλαδή επειδή ο ένας δε κάνει απολύτως τίποτα δε θα κάνει και ο επόμενος . Όλοι ίδιοι . Καινοί επόμενοι πέντε τίποτα δε θα κάνουν . Ποτέ και κανένας τίποτα δηλαδή .
      Ωραίος είσαι μας γέμισες ελπίδα .

      Φυσικά και ελπίζουμε στο καλύτερο
      Φυσικά και θελουμε ανθρώπους που ξέρουν το θα πει δουλειά και πιάτσα
      Φυσικά και με τη δίκη σου λογική θα ήμασταν ακόμη στην νεολιθική εποχή .
      Φίλε, εδώ που φτάσαμε κάτι τύποι σαν και εσένα φταίνε που πάντοτε ήταν αυλικοί και ψάχνανε τα ρουσφέτια από πολιτικούς . Και μόλις κάποιος δε στο έκανε ήταν κακός και ανύπαρκτος .
      Αυτή είναι η λογική δυστυχώς αρκετών που έδωσε λάθος ψήφους και λάθος ελπίδα . Σου προτείνω να αλλάξεις τρόπο σκέψης , δεν έχουμε περιθώρια για άλλου τέτοιου είδους ψηφοθηρίες και πολιτικές .
      Σκέψου , μήπως έχω δίκιο ;

  • Ειναι ο μονος που ασχολειτε με ολα τα κοινα. Ενδιαφερεται για τον τοπο του .τον αγαπαει κι απο μικρο παιδι δουλευει. Σου αξιζουν τα καλυτερα κ.Κατανα.

  • Τι ειναι αυτα που λες ρε Χαρη; Ποιος σε πιστευει περα απο τους ιδιους τους ΝΔ;

    Ο Μητσοτάκης είδε οτι δεν έχει μια στο ταμείο να δώσει για ενίσχυση των κλειστών επιχειρήσεων και απλά τις ξαναάνοιξε επιτόπου.

    Τα άλλα όλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε και δεν ξεγελάνε ούτε τους πιο αφελείς.

    • TOSO XSEREIS TO LES. DILADI AN MPOROYSE O MITSOTAKIS OPOS ESY LES, NA PLIROSEI TA MAGAZIA THA HTAN KALYTERA NA EINAI KLEISTA.. POIO MAGAZI STEKETE ME 300-500 EYRO TO MHNA. AN DEN KSEREIS APO MAGAZIA KALYTERA MH LES TIPOTA. KATANA EXSELISESE KAI MPRABO!

  • Χάρη μην μπλέκεσαι με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αυτός δεν θα είναι αύριο στην εξουσία εσυ όμως θα είσαι στην τοπική κοινωνία ο πατέρας του Κούλη έκλεισε ότι παραγωγικό υπήρχε στην δυτική Μακεδονία και τώρα ότι έχει απομείνει τελειώνει ο Κυριακος προς τι το λιβάνισμα μακριά από αυτούς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.