kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο επιλεκτικός, στις συνεντεύξεις του, Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας

24 Οκτωβρίου 2020
17:09

 

O Γ. Κασαπίδης, όπως και κάθε άνθρωπος, έχει τις προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά αυτούς που επιθυμεί – και θέλει – να συναναστρέφεται και να επικοινωνεί. Απόλυτα ρεαλιστικό και σεβαστό. Ως θεσμικός όμως, ως Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας δηλαδή, θα πρέπει να καταλάβει ότι όταν κάποιο ΜΜΕ του ζητεί να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα, που θέλει να του θέσει, στο πλαίσιο, για παράδειγμα, μιας συνέντευξης που αφορά ένα επίκαιρο θέμα, εκεί έχει υποχρέωση, να το πράξει, έστω κάποια στιγμή, όχι σεβόμενος, αν δεν το επιθυμεί, τη διεύθυνση ή τους εργαζόμενους στο εν λόγω ΜΜΕ αλλά τους αναγνώστες, ακροατές ή τηλεθεατές του.  Το να αναζητείς έναν θεσμικό εκπρόσωπο της πολιτείας, μετά από πολλαπλές προσπάθειες, να καταφέρνεις, να το(ν) εντοπίσεις (λες και πρόκειται για κάποιον αγνοούμενο), να σου ορίζει την ώρα που θέλει να διεξαχθεί η συνέντευξη και στη συνέχεια να μην απαντά, στο τηλέφωνο, το εκ λαμβάνεις κι ως απρέπεια. Αν σ’ αυτή τη στάση προστεθεί και το γεγονός ότι από εκείνη τη χρονική στιγμή – της μη διεξαγωγής της  συνέντευξης – κι έπειτα, προχώρησε σε συνεντεύξεις, μεγάλης διαρκείας, σε άλλα ΜΜΕ (και καλά έκανε), χωρίς όμως να μπει στον κόπο(;) να αιτιολογήσει τι ακριβώς συνέβη και στάθηκε ασυνεπής ως προς εμάς, εύκολα μπορεί να εξάγει κάποιος το συμπέρασμα, ότι δεν πρόκειται απλώς για απρέπεια αλλά για κάτι πολύ περισσότερο.

Η Χύτρα

47 σχόλια

  • Αλλα 2 χρονια εμειναν . Ο κοσμος εχει δει τα εργα σου. Ολα στη Νεαπολη κ στο Βόιο τα εδωσε ή κανω λάθος; Αντε κ θεσεις για γεωπονους.

    • Τιποτα και δω φίλε μου.. απλα δινει το παρών σε ολα τα μοναστήρια του βοιου,για να πείσει τους ηλικιωμένους

    • μήπως πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι ,
      δηλαδή για πιο κανάλι ήταν η συνέντευξη.

      και μια τοποθέτηση :εαν πιστεύεται ότι έτσι δημιουργείται κακές εντυπώσεις για τον κ.Κασαπίδη , πλανάσται πλάνην οικτρά.

      • Το kozan.gr προσπαθεί να εντοπίσει τον κο Κασαπίδη για να του θέσει τα ερωτήματα των επαγγελματιών της περιοχής. Δεν χρειάζεται και πολυ προσπάθεια για να δημιουργηθουν κακές εντυπώσεις για τον κο Κασαπίδη, τα καταφέρνει χωρίς καν να προσπαθεί με την απουσία του από την καθημερινή αγωνία των πληττόμενων επαγγελματιών εδώ και πολλούς μήνες….

    • ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ.3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ!!! 2019ΕΩΣ2023!!! ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

    • Mια χαρα δινει εγω ανα δυο μερες τον βλεπω ειτε σε καναλια στην Κοζανη ειτε σε καναλια και ραδιοφωνα της Καστοριας.

  • Θελει να δινει συνεντευξη με μεγαλα καναλια ; Βλεπουμε ποσο τον υπολογιζουν στην Αθήνα…
    Δυστυχώς ο κοσμος της Δυτικής Μακεδονίας θα σε πεταξει απο τη καρεκλα σου….
    Ο Καρυπιδης ήταν μακράν καλύτερος!

  • Πολύ περίεργη η στάση του. Μήπως κρύβεται για το θέμα της ενίσχυσης των πολύ μικρών επιχειρήσεων που θα δινόταν μόνο στις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις (οι οποίες ήδη έχουν πάρει 3 επιστρεπτέες προκαταβολες και άλλα προγράμματα) αφήνοντας εκτός βοήθειας όλους τους υπόλοιπους; Ας ρωτήσει τον κύριο Καχριμάνη!

  • Δε δικαιολογείται, έχει εργασθεί ο ίδιος ως δημοσιογράφος σε τοπικό κανάλι και από εκεί απέκτησε αναγνωρισιμότητα που τον οδήγησε στη βουλευτική ιδιότητα. Τουλάχιστον ας δώσει στους επαγγελματίες τις απαντήσεις στις διαμαρτυρίες τους για την επιδότηση λίγων και εκλεκτών!

    • Κρίμα, πολύ κρίμα για τον κ.Κασαπίδη να έχει τέτοιες συμπεριφορές στους ανθρώπους των ΜΜΕ αν και πέρασε απ αυτά κερδίζοντας την αναγνωρισιμότητα.
      Την ιδια πρωτοφανή συμπεριφορά είχε και με τον έντυπο τοπικό τύπο.
      Έκοψε τις συνδρομές,αφησε απλήρωτους ένα χρόνο τους εκδότες από συνδρομές προηγούμενου χρόνου και δεν τους δέχτηκε να του εκθέσουν τις όποιες θέσεις και προτάσεις!!!

  • Αυτός ο φούρναρης που είδε το θετικό στον περιφερειάρχη και τον ευχαρίστησε δημόσια, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω.

  • Ο χρόνος του περιφερειάρχη έχει τελειώσει ο κόσμος τον έχει καταδικάσει για την απραξία του τώρα έχει σειρά ο επόμενος περιφερειάρχης και όπως ακούγεται μάλλον θα είναι ο χαρης ο Κατανας

    • Εννοείς τον περιφερειακό σύμβουλο του Καρυπίδη που άφησε τη θέση του για να κατέβει βουλευτής με το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, τότε που κλείσαν τις τράπεζες και βρεθήκαμε στο χείλος της χρεοκωπίας; Και όταν το Σεπτέμβρη δεν ξαναβγήκε βουλευτής πήγε στη ΝΔΟ;

    • Όταν θα παίξουμε θεατρο με το έργο ” ο νέος Περιφερειάρχης” θα τον φωνάξουμε να παίξει το ρόλο.!!! Άιντε Άιντε…

  • Εννοώ τον άνθρωπο που είναι δίπλα στην τοπική κοινωνία καθημερινά αφουγκράζεται τα προβλήματα των συμπολιτών του έχει θέσεις προτάσεις ο κόσμος τον αγαπάει και πάνω απ´ολα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ εδώ γίνεται χαμός στην δυτική Μακεδονία και ο περιφερειάρχης άφαντος Όλος ο κόσμος αυτό σχολιάζει

    • Αφού τον ξέρεις τόσο καλά, πες μας και τη θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών : Συμφωνεί με τη στάση Μητσοτάκη στο θέμα;

      • Ρώτησε τον ίδιο Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον βλέπω στα ΜΜΕ σέβομαι τον αγώνα που κάνει για την περιοχή και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο δεν μπορώ να απαντήσω για άλλον

  • Πιστέψαμε σε πολλούς,ψηφίσαμε πολλούς και από όλους είδαμε μια απάθεια για τον τόπο μας με τόσο σοβαρά προβλήματα να έχει να αντιμετωπίσει.
    Καμμιά θέση,καμμιά τοποθετηση,καμμιά προοπτική.
    Προσωπικά θα ήθελα να δω τον κύριο Κατάνα Χάρη στην περιφέρεια.Ηταν ίσως ο μοναδικός που καθημερινά ετοποθετειτο με συγκροτημένες απόψεις για όλα τα προβλήματα.Ενας άνθρωπος της αγοράς που μπορεί να προσφέρει πολλά.

  • Όχι και χείμαρρος ο Καρυπιδης ποταμάκι ήταν και έφερνε και κανένα βοτσαλάκι που και που μην τα παραλέμε τα ζήσαμε περσινά ξινά σταφύλια

  • Ευχομαι να μην ειχατε προκαλεσει εσεις με καποια ενεργεια σας την σταση του η οποια παρολα ταυτα δεν ηταν σωστη

  • ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΜΕ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΛΠ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΕΙ, ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ – ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΖΑΝ. GR ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ

  • Ο υπέρμετρα φιλόδοξος Χάρης Κάτανας που αλλάζει κόμματα και θέσεις κατά το δοκούν, που όταν μιλάει λέει αερολογίες…. είναι ο κατάλληλος για περιφερειάρχης….να γελάσω τώρα ή να περιμένω τις επόμενες εκλογές;

    • Το αν λέει ο ΚΑΤΑΝΑΣ αερολογίες το υποστηρίζεις εσυ για ρωτά και την τοπική κοινωνία τι άποψη έχουν για τον Χαρη και θα σου πουν το αν έχει αλλάξει κόμμα είναι υγείες κομμάτι κάποιοι άλλοι που δεν άλλαξαν μείναν στην απραξία και στον παχυλό μισθό τους Τόσο καιρό που ήτανε εκλεγμένοι δεν προσφέραν απολύτως τίποτα και μείνανε στο τίποτα Μόνο ο μισθός τους ενδιαφέρει

  • Από πότε τα ιστολόγια είναι ΜΜΕ; Δεν σας φτάνει λοιπόν που δέχεστε επιχορηγήσεις, θέλετε να έχετε και λόγο στα τοπικά δρώμενα. Η υπόστασή σας και μόνο αποτελεί συστημικό σφάλμα.

    • Ποιες επιχορηγήσεις; Να μας τις πείτε για να τις μάθουμε κι εμείς. Επίσης, δεν είμαστε ιστολόγιο, ρίξτε μια ματιά στο Μητρώο της Γ.Γ. Ενημέρωσης κι αν δεν σας αρκεί ρωτήστε στον ΕΔΟΕΑΠ https://www.edoeap.gr/ αν, ως ΜΜΕ, αποδίδουμε το 2% του τζίρου. Λυπόμαστε που σας απογοητεύσαμε αλλά θα πρέπει να βρείτε ή να επινοήσετε κάτι άλλο για να μας χαρακτηρίσετε ως συστημικό σφάλμα. Άλλωστε, αν ίσχυε αυτό, τότε, κι εσείς, έστω κι ως απειροελάχιστο ποσοστό (με την έννοια ενός αναγνώστη από τους χιλιάδες), από τη στιγμή που σχολιάζετε εδώ, θα αποτελούσατε μέρος τους σφάλματος.

  • Πριν απο κάποια χρόνια σε μια φιλική παρέα με βουλευτές της ΝΔ απο την επαρχία με ρώτησε κάποιος απο που είμαι. Όταν του είπα απο Κοζάνη γέλασε και με ρώτησε. Ο Φέτας τί κανει; Και ολοι στο τραπέζι έσκασαν στα γέλια. Σε αυτόν τον άνθρωπο εμπιστευτήκαμε εμείς τις τύχες μας. Περαστικά μας

  • ΠΡΟΣ KOZAN. GR : ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ SILVER ALERT ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ!

    • Άστο φίλε μου από το γραφείο τύπου, παλιό το κολπάκι και δεν πιάνει. Αυτοί που είμαστε εξοργισμένοι είμαστε ον Νεοδημοκράτες που τον ψηφίζουμε χρόνια ως Βουλευτή και τον βγάλαμε περιφερειάρχη από την πρώτη Κυριακη. Δυστυχως ενω περιμέναμε να γνωρίζει την οικονομική κατάσταση του τόπου, φαίνεται από τους όρους Θεσσαλονίκης που έβαλε στο πρόγραμμα αποζημίωσης για τον κορωνοϊο ότι τελικά δεν ξέρει ή δε θέλει να μας βοηθήσει. Δεν εξηγείται αλλιώς στην Ήπειρο ο Καχριμάνης να βοηθάει όλες τις πολύ μικρές επιχειρήσεις από 2000 ευρω στον καθένα με μικρότερο κεφάλαιο 30 εκ. σε τόσο μεγάλη περιφέρεια και ο Κασαπίδης με 40 εκ. να μας αφήνει εκτός!

        • Τι καμία σχέση; Ξέρεις εσύ καλύτερα από εμένα τι έχω ψηφίσει;Καταλαβαίνω ότι σου κακοφαίνεται αλλά δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση, ψάχνουμε τον περιφερειάρχη που αναδείξαμε στο silver alert, εκεί καταντήσαμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.