Πτολεμαΐδα, 8 Aπριλίου 2017

Προς:
Γραφείο Διοίκησης Δ.Ε.Η.
Χαλκοκονδύλη 30
104 32 ΑΘΗΝΑ

Έπειτα από αλλεπάλληλες και έντονες αντιδράσεις των ανέργων πολιτών της Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας σχετικά με την καθυστέρηση της προκήρυξης 8μηνης απασχόλησης στο Λ.Κ.Δ.Μ., συστάθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου «ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» με σκοπό την επίλυση του θέματος.

Η αδικία, που επιεικώς χαρακτηρίζεται εγκληματική, εις βάρος της Β’ »ζώνης» (δημότες Πτολεμαΐδας) άφησε όλους τους άνεργους συμπολίτες μας με το εξής εύλογο ερώτημα: Γιατί καθυστέρησε η έκδοση της προκήρυξης των 8μηνων (ΑΡ. /ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/1962/15-2-2017) δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους ήδη ευνοούμενους ανέργους της Α’ »ζώνης».

Αντιπροσωπεύοντας όλους τους ανέργους του Δήμου Εορδαίας και έχοντας ως σκοπό την διευθέτηση και αποκατάσταση της αδικίας, το σωματείο «ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» ζητά υπεύθυνα την άμεση παρέμβαση σας για:

  • Την έκδοση προκήρυξης 8μηνων ΠΡΙΝ κλείσουν 4μηνο (κόλλημα) οι άνεργοι της Α’ »ζώνης» ώστε να μην έχουν δικαίωμα πρόσληψης, ώστε να προσλαμβάνονται οι άνεργοι της Β’ »ζώνης» για μια πιο δίκαιη κατανομή προσλήψεων.

  • Την αύξηση των θέσεων των 8μηνων από 1000 σε 1500 ώστε να γίνονται προσλήψεις ανέργων και από άλλες »ζώνες» του Δήμου Εορδαίας (Γ’, Δ’).

Κοινοποίηση:

Σάββας Ζαμανίδης

Θεόδωρος Καρυπίδης

Γεώργιος Δημητρίου Ντζιμάνης

Γεώργιος Κασαπίδης

Δημήτριος Κλεάνθης Δημητριάδης

Θεμιστοκλής Σταματίου Μουμουλίδης

Ιωάννης Θεοφύλακτος