kozan.gr: 23 από τα σημερινά 30 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης καταγράφονται στο Δήμο Κοζάνης – Που εντοπίζονται τα υπόλοιπα στην Π.Ε. Κοζάνης και που στην Π.Ε. Καστοριάς & Π.Ε Φλώρινας

24 Οκτωβρίου 2020
21:35

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τα 23 από τα σημερινά 30 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης καταγράφονται στο Δήμο Κοζάνης, τα 2 στο Δήμο Βοΐου και τα 5 στο Δήμο Εορδαίας. Σε ό,τι αφορά την Π.Ε. Καστοριάς έχουμε 18 στο Δήμο Καστοριάς, 5 στο Δήμο Άργους Ορεστικού, 4 στο Δήμο Νεστορίου. Στην Π.Ε. Φλώρινας και τα 4 νέα κρούσματα καταγράφονται στο Δήμο Φλώρινας.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Καλημέρα. Δεν μένω Κοζάνη αλλά μου αρέσει το blog. Ερώτηση: Κέρκυρα, Κρήτη και άλλες περιοχές που δέχτηκαν όγκο τουριστών καθώς και περιοχές με χιλιάδες φοιτητές πως γίνεται να μην έχουν κρούσματα;;; Αυτή η καψερη η Καστοριά τρεις κ ο κούκος είναι και δεν τα προλαβαίνουν;;;

    • Απλά είναι τα πράγματα αγαπητέ. Οι Βορειοελλαδιτες είναι ζεστοι ανθρωποι,κοινωνικοί, κρατούν στενές σχέσεις με τους συντοπιτες τους και όταν κάθονται 2 σε καφέ πλακώνουν άλλοι 5. Αυτο λοιπόν ειναι που μας εχει χαντακωσει σε αντιθεση με το νοτο που ειναι ολοι μονοχνοτοι και απόμακροι γι αυτο και σώζονται..
      Αυτά..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.