Στάθης Κωνσταντινίδης: «Μπούμερανγκ η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ»

25 Οκτωβρίου 2020
18:50

 

«Η πρόταση δυσπιστίας αποτελεί το ισχυρότερο κοινοβουλευτικό όπλο, το οποίο δεν χαραμίζει χωρίς λόγο η εκάστοτε αντιπολίτευση. Η ασκηθείσα, όμως, προχθές από τον Σύριζα πρόταση σε βάρος του κ. Σταϊκούρα χαρακτηρίζεται ως:

Άστοχη, αφού στοχοποιεί τον υπουργό των οικονομικών, ενώ στο περιεχόμενό της αναφέρεται σε ζητήματα της συνολικής κυβερνητικής πολιτικής.

Άσφαιρη, αφού δεν απειλεί την κυβερνητική συνοχή.

Άκαιρη, αφού ήδη ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό, όπου θα αναλυθεί διεξοδικά η οικονομική πολιτική.

Ακατάλληλη ως προς τη συγκυρία, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας και των επιπτώσεών της και ενώ κορυφώνεται η Τουρκική επιθετικότητα.

Αβάσιμη, αφού σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που επέβαλε υπέρμετρους φόρους και εισφορές, η ΝΔ, από την πρώτη κιόλας μέρα, εφάρμοσε ελαφρύνσεις και φοροαπαλλαγές και ένα ευρύτατο πρόγραμμα ενισχύσεων για όλους τους πολίτες. Παράλληλα, πέτυχε θετικές αξιολογήσεις και το χαμηλότερο επιτόκιο δανεισμού στην ιστορία. Επιπλέον, κέρδισε πολύ θετικές κριτικές για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ευοίωνες εκτιμήσεις για την οικονομία την επόμενη ημέρα.

Καταχρηστική, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ που αύξησε σημαντικά το ιδιωτικό χρέος και αναδείχθηκε πρωταθλητής στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς (και μάλιστα ηλεκτρονικούς για να αποφύγει τα πρώην στελέχη του), είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για φτωχοποίηση των πολιτών. Όλοι γνωρίζουν ότι, ενώ ως αντιπολίτευση ο Σύριζα υποσχόταν σεισάχθεια και κουρέματα, ως κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους. Το έκρυψε κάτω από το χαλί, το μεταχρονολόγησε και το διόγκωσε.

Όλοι επίσης γνωρίζουν ότι το καθεστώς που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την 1η κατοικία, αναφερόταν σε ελάχιστους δικαιούχους και δεν συνιστούσε καμία προστασία.

Γνωρίζει, τέλος, ο καθένας, ότι ακόμα και σήμερα τα περιουσιακά στοιχεία των υπερήμερων οφειλετών είναι στο σύνολό τους εκτεθειμένα σε διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης.

Συνεπώς, η ουσιαστική διαφορά με το νέο ν/σ, είναι ότι πλέον ο οφειλέτης, αντί να είναι αλυσοδεμένος από τα χρέη, θα έχει στην πραγματικότητα μια 2η ευκαιρία για επανένταξη στην κοινωνικοοικονομική ζωή.

Αφού, λοιπόν, δεν συντρέχει κανένας από τους λόγους που θα δικαιολογούσαν την άσκηση της πρότασης δυσπιστίας, είναι φανερό ότι με αυτήν ο κ. Τσίπρας απευθύνεται στο εσωτερικό του και στην έντονη αμφισβήτηση που υφίσταται τελευταία, αφού παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, κάθε μέρα μεγαλώνει η απόσταση του Σύριζα από την κοινωνία. Και σίγουρα δεν πρόκειται να γεφυρωθεί με πολιτικές πομφόλυγες, που στο τέλος θα του γυρίζουν πάντοτε πίσω, σαν μπούμερανγκ.»

63 σχόλια

      • Μεσόβουνο το χωριό που βίωσε την ωμότητα των Ναζί, οι οποίοι έκαψαν ζωντανούς τους κατοίκους του χωριού, βίασαν ανήλικες κοπέλες και δεν δίστασαν να εκτελέσουν ακόμα και νεογέννητα βρέφη, έχοντας βοήθεια από 《ελληνικά προδοτικά》χέρια

      • Που είναι να ασχοληθεί με τη στήριξη των επιχειρήσεων; Έβγαλα μόνο ένα πρόγραμμα στην Περιφέρεια με κριτήρια… Θεσσαλονίκης, αντι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Περιφέρειας Ηπείρου! Ο κύριος Κωνσταντινίδης γιατί δεν παρεμβαίνει να τροποποιηθούν τα κατώτατα όρια από τις 5000 στις 2000 με όριο λειτουργικών εξόδων τα 4000 ευρω; Πάλι σε λίγους και εκλεκτοΰς θα τα δώσουν και οι υπόλοιποι ο σώζων εαυτόν σωθήτω;

    • Φίλε εμπαθή που σε βάζει και γράφεις κάποιος άλλος εμπαθής, πρέπει να ξέρεις ότι επίπεδο βουλευτού σαν τον κ. Κωνσταντινιδη είχε καιρό να δει ο Νομός μας.
      Εσυ και ο δικός σου είστε για κανένα μπρε μπρε.
      Μεγάλη η απόσταση. Αυτός που σε βάζει να γράφεις είναι ανύπαρκτος.

    • όσοι απέκτησαν θησαυρούς στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής,τώρα τους γεύονται ελεύθερα, . Με βάση περιουσίες, που με τέτοιο τρόπο αποκτήθηκαν, ανδρώθηκαν μεγάλες επιχειρήσεις και οικονομικά συγκροτήματα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική Ελλάδα, εκ των πραγμάτων διαγράφοντας κάθε στιγματική αναφορά από το ένοχο παρελθόν. Και ως ευνόητη προέκταση, οικονομικώς πανίσχυρα τέτοια πρόσωπα (ή οι κληρονόμοι τους) βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων, άσκησαν παντοειδή επιρροή, έγιναν …ευεργέτες ή φιλοδόξησαν να έχουν ρόλο στην πολιτική.

  • Ναι βρε Σταθικο ναι εντάξει μας έπεισες…
    εσείς άλλωστε τα μπλε παιδάκια όλα τα κάνετε τέλεια
    ποτέ δεν κάνετε λάθος ειστε οι σωτηρες Μωησύδες που μας σώζεται
    πάντα θα φταίει ο απειθαρχος πολιτης και ο Συριζα κανεις αλλος

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ απελευθέρωσε τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε 26 χιλιάδες κατασχέσεις
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα κόκκινα δάνεια στα ξένα funds
    Στην τελική έκανε πρόταση δυσπιστίας στον εαυτό του.
    Μπράβο Στάθη ωραία τοποθέτηση!

    • Κατασχέσεις για τους μπαταχτσιδες. Αλλά δεν περιμένει κανείς καλύτερη άποψη από το κόμμα των μπαταχτσιδων και του Κήρυκα Χανίων. Αντί να αντιδρας, τους επαινεις. Μη μου πεις ότι ψηφίζεις κιόλας.

    • Ενοχληθήκατε τρολακια επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε το αντιλαϊκό DNA που κουβαλάει το κόμμα σας και αναρτάτε με διαδικασίες copy-paste αυτά που σας υπαγόρευσαν.
      Νταξει, το κάνατε το “καθήκον” σας. Στις τρύπες σας πάλι.

  • Ο ΣΎΡΙΖΑ μας τρέλανε στους φόρους. Ο Μητσοτάκης με το που ανέλαβε έκοψε τον ΕΝΦΙΑ, μείωσε τον ΦΠΑ, μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές, έδωσε ένα σωρό παροχές. Ας μην είχε έρθει αυτή η κατάρα και θα ήμασταν 10 φορές καλύτερα. Αλλά ο κόσμος τα βλέπει.

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε διαλυμένο κράτος με άδεια ταμεία και δεμένο χειροπόδαρα, και παρέδωσε κράτος συντεταγμένο με 37δις στα ταμεία (τα οποία κατά την προσφιλή τους συνήθεια τα ροκονιζουν πάλι τα τρωκτικά) και πάνω απ’ όλα, κράτος αποδεσμευμενο από μνημόνια. Και ο Κούλης κατάφερε να το ξαναβουλιαξει μέσα σε 6 μήνες.

      Να σου θυμίσω επίσης ότι τον ΕΝΦΙΑ και την υπερφορολογηση δεν τα έφερε ο Τσίπρας αλλά ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο.

  • Εν τάχει:
    Με την πρόταση δυσπιστίας, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε την κατάλυση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, (όπως άλλωστε παραδέχτηκαν και κυβερνητικοί βουλευτές) κάτι που δεν είχε γίνει ούτε την εποχή των μνημονίων.

    Το ότι το θέμα δεν έπαιξε στα μπουκωμενα με δημόσιο χρήμα βοθροκσναλα δίνει την ευκαιρία στους αυλικούς του Κούλη να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα διαγωνιζόμενοι για το ποιος θα παρέχει τις “καλύτερες υπηρεσίες” έστω κι αν αυτο προσβάλει τους σκεπτόμενους αναγνώστες. Άλλωστε δεν τους παίρνει να απευθυνθούν σε αυτούς.

    Και μιας και είπα “Κούλης” να μην ξεχάσουμε ότι με την πρόταση δυσπιστίας αναγκάστηκε να τελειώσει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Κι ενώ για αυτόν ήμασταν ακόμα στις 86 Αυγούστου…

    • Πλάκα μας κάνεις; Ποιος να ασχοληθεί με μια κούφια πρόταση δυσπιστίας την ώρα που έχουμε τα περισσότερα κρούσματα και τον Τούρκο στα σύνορα μας. Δεν έχετε τσίπα. Γι αυτό σας έχει γυρίσει την πλάτη ο κόσμος.

      • Είναι σαν να λες ότι πρέπει να γίνει και μια προταση δυσπιστίας για τον υπουργό υγείας (τον ανύπαρκτο) και μια για τον Εθνικής Άμυνας (που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του).

        Βεβαίως και στους δύο τομείς η κυβέρνηση των α(Χ)ρίστων απέτυχε παταγωδώς. Είναι σίγουρα η μοναδική κυβέρνηση παγκοσμίως που δεν έχει ούτε έναν υπουργό που να πιάνει έστω τη βάση. Αλλά με τέτοιον πρωθυπουργό η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη.

      • τουλαχιστον σημερα θα ξερεις ποιος πηρε τα σπιτια του κοσμακη και μιλαμε για την πρωτη κατοικια ετσι και οχι τις βιλες εκατομμυριων..

    • Να το κοιτάξεις αυτό. Δεν έχει να κάνει με την λογική ή με την πολιτική! Απλά λερώνεις όπως γράφεις. Να ξέρεις δουλεύει θετικά αυτό που κάνεις για την Κυβέρνηση. Επίσης βάλε και ένα λεξικό να καταλαβαίνουμε την πρωτότυπη αργκό!

      • 1 Αν “λερώνει” η περιγραφή μου, φαντάσου πόσο λερώνουν οι πράξεις τους!
        2. Αν θεωρείς ότι δεν αφορά την πολιτική και τη λογική η παραποίηση της αλήθειας και τα φαινόμενα μεταδημοκρατιας που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια, μάλλον δεν έχεις σχέση με την πρσγματικοτητα
        3. Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά τα απλα που γράφω, δεν χρειάζεσαι λεξικό αλλά επιστροφή στην γ’ δημοτικού.

  • Πιο άστοχη πρόταση δυσπιστίας δεν υπάρχει! Είναι αυτό που λέει ο Στάθης, έχει διαλυθεί ο Συριζα και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του.

    • Όχι δα! Αν δεν κάνεις πρόταση δυσπιστίας στον υπουργό οικονομικών το Μητσοτάκης, τότε σε ποιον θα κάνεις;

  • Ο λαϊκισμός του Τσίπρα δεν έχει όριο. Κατηγορεί τη ΝΔ για την προστασία της πρώτης κατοικίας ενώ την είχε καταργήσει πριν παραδώσει την εξουσία. Ποντάρει στην κοντή μνήμη του κόσμου αλλά κοντό θα είναι το ποσοστό του.

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάργησε ποτέ την προστασία της πρώτης κατοικίας! Ανά παράγεις 5α fake news των αδίστακτων αφεντικών σου. Αλλά μόνο με fake news μπορείτε να επιβιώσετε.

  • Θερμά συγχαρητήρια κ. Στάθη. Πολύ καλά τα είπες και τα λές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε (που να ΜΗΝ ερχόταν) και μας κατέστρεψε εκτός από τις μειώσεις των συντάξεων – μισθών η μεγάλη καταστροφή ήταν που πούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. Ευχομαι στις ερχόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι το τελευταίο κόμμα και ούτε κάν να είναι στη Βουλή

  • Δεν παίζονται αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αντί να έχουν την ουρά στα σκέλια βγαίνουν και μιλάνε. Το κόμμα που έκανε 26000 πληστιριασμους βγαίνει και μιλάει στην κυβέρνηση, που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε όποιον πτώχευση. Θα τρελαθούμε τελείως. Επειδή σκοτώνονται τώρα μέσα στο ΣΎΡΙΖΑ και οδεύουν στο 4% πάλι, πάνε να γυρίσουν την πολιτική κουβέντα αλλού. Αλλά αλλού ρε που δεν σας ξέρουν.

  • Αυτοι που θα ξαναπανε στο 4% βγαινουν και μιλανε γιατι δινει η ΝΔ και μια δευτερη ευκαιρια σε οποιον πτωχευση. Τι να πει κανεις; Επειδη τα σπασανε εκει μεσα με Τσακαλωτο και ολο το συνοθυλευμα επρεπε καπου να αποπροσανατολεισουν την κουβεντα.
    Χωστα τους κ.Κωνσταντινιδη.

    • με αυτόν τον καημό θα μείνεις….το 31.5% των προηγούμενων εκλογών είναι η βάση και στις επόμενες εκλογές θα βλέπεις την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ….

  • Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σαςκ.Κωνσταντινίδη.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ απογοητευτικός ως κυβέρνηση κ τώρα ως αντιπολίτευση…κ να μην ξεχάσω χαιρετησματα από κ.Λαφαζάνη ..υποκριτές!

  • Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σαςκ.Κωνσταντινίδη.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ απογοητευτικός ως κυβέρνηση κ τώρα ως αντιπολίτευση…κ να μην ξεχάσω χαιρετησματα από κ.Λαφαζάνη

  • «Όσον αφορά την πρώτη κατοικία, ναι, δεν υπάρχει προστασία, πρέπει να το παραδεχτούμε» Στράτος Σιμόπουλος βουλευτής ΝΔ.
    Για τους Τούρκους στο Αιγαίο δεν έχω δει κάποια θέση σου τι έχεις να μας σχολιάσεις;;;; Όλα καλά;; Να τους κεράσουν καφέ όταν φτάσουν στα νησιά μας;;;

    • Εδω οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ λέγανε οτι η θάλασσα δεν εχει συνορα τωρα που πανε να μαζέψουνε την κατάσταση, τωρα παλι η ΝΔ φταίει ? Δε μου λέτε , μπορει να μας πει ο κύριος Τσιπρας τι εχει συζητήσει με τον Ερντογαν ?

    • Είπε και κάτι ακόμα. Οτι ο Τσίπρας που κόπτεται δήθεν για την πρώτη κατοικία δεν είχε ψηφίσει το Νόμο Κατσέλη. Πιο υποκριτής πεθαίνεις

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ απελευθέρωσε τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα κόκκινα δάνεια στα ξένα funds
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε 26 χιλιάδες κατασχέσεις
    Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση δυσπιστίας στον εαυτό του!

    Στάθη συνέχισε την πορεία σου
    Είσαι παντού και μέσα σε όλα!

  • Πρόταση δυσπιστίας ή πρόταση μομφής ονομάζονται οι διαδικασίες που απαιτούνται για την καθαίρεση ενός ατόμου από θέση ευθύνης πού δεν θεωρείται πλέον κατάλληλο να κρατήσει αυτήν τη θέση επειδή είναι ανεπαρκής, δεν εκπληρώνει υποχρεώσεις του ή είναι επιζήμιος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ανεπαρκής,επιζήμιος και ανεύθυνος προχώρησε σε αυτή την κίνηση δείχνοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου …..Θλιβεροι και επικίνδυνοι.

  • Κ. ΚΩΝ/ΝΙΔΗ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ 2009. ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!

  • Η Κυβέρνηση του Σύριζα είναι αυτή που ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ την Ελλάδα σε 4.5 χρόνια, που ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, κατεσχησαν 25.000 κατοικίες σε 1 χρόνο, που έβαλαν την Ελλάδα υποθήκη για 99 χρόνια
    Ευτυχώς που έχουμε κυβέρνηση και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
    Και βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη!!!

    • Ευτυχως που εχουμε ακομα πολλους ψηφοφόρους που εχουν κοντη μνημη η μας ψηφηζουν απο υποχρέωση και θα βγαίνουμε για πάντα.Γεωργιάδη κοψε συνταξεις μισθους να παρεις λεωφορεία..παιρνει και αλλο το ζωνάρι σε δαύτους

  • Δεν υπήρξε άλλη κυβέρνηση που να ασχοληθηκε υπεύθυνα με τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα της χώρας. Μπράβο σας.

  • Ότι να ‘ναι. Πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα και φουλ προσπάθεια αποπροσανατολισμού

    Άλλο οι πλειστηριασμοί που γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ για ακίνητα μπαταχτσιδων και άλλο ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας που έφερε ο Μητσοτάκης και σήμερα θα ψηφίσετε όλοι οι βολευτες της ΝΔ.

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    Στο δίλημμα τράπεζες ή πολίτες όλοι οι νεοφιλελεύθεροι είσαστε με τις τράπεζες. Άλλωστε ο πρώτος μπαταχτσης είναι το ίδιο το κόμμα σας που μαζί με τα συνεταιρακια σας το ΠΑΣΟΚ χρωστάτε πάνω από 500.000.000ε και θα τα αποπληρωσετε σε 450 χρόνια. Ενώ ο βιοπαλαιστης θα χάνει το σπίτι του για μερικά χιλιάρικα.

    Με την υπογραφή Μητσοτάκη…

  • Ο συριζα απέτυχε οικτρά ως κυβέρνηση και συνεχίζει ακόμα χειρότερα ως αντιπολίτευση και μάλιστα σε εποχές που η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα από όλους τους θεσμούς της.
    Το μόνο που νοιάζει τον Αλέξη είναι η καρέκλα και τίποτε άλλο.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τον άνθρωπο που έλεγε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα.

  • ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ

  • Ενας ακόμη ανύπαρκτος απ τους 4 ανύπαρκτους βουλευτες του νομού μας.
    ολα τα ΟΝΝΕΔακια βλέπω χειροκροτούν αλλά εντάξει δεν τρέχει και τίποτα εδώ τρώνε το παραμύθι του κούλη σε πανελλαδικό επίπεδο οτι τους σώζει , γιατί όχι και σε περιφερειακό με τον Σταθίκο

    Περαστικά!

  • Άμεσος κ σαφής ο λόγος σου Στάθη συγχαρητήρια!! Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ λωτοφάγοι της πολιτικής αλλά εμείς δεν ξεχνούμε!!

    • μακεδονομαχος και εσεις?? η αυτα τα ξεχασατε κιολας.οσο για την οικονομια θυμαστε το 2010 αφου εσεις δεν ξεχνατε.οτι σας συμφερει θυμαστε κυρια μου.

  • Τουλάχιστον 10 αναρτήσεις υπέρ του Κωνσταντινίδη με πανομοιότυπο περιεχομενο: 26χιλ. πλειστηριασμοί, κόκκινα δάνεια σε ξένα funds, και άλλα τέτοια φαιδρά.

    Είναι προφανές ότι επεσε γραμμή από το πολιτικό γραφείο.

    Αν προσπαθήσετε λίγο ακόμα μπορεί και να σας βάλει τα παιδιά σου δημόσιο.

    • Δηλαδή αγαπητέ μου δεν έγιναν ποτε οι πλειστηριασμοί ? Δεν δόθηκε τίποτα αε ξένα funds? Δε μου λες στην Γαλλία που τρέχανε να συναντήσουνε τον Ρότσιλντ η κατι αλλα ταξιδάκια του Παπα στην Βενεζουέλα (αν δεν κανω λάθος) τι εξυπηρετούσαν ? Τα εθνικά μας δίκαια μήπως ? Δεν μπορει οταν γράφονται αλήθειες να πετάμε την μπάλα στην εξέδρα αγαπητέ

  • Η ανύπαρκτη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, σε άκαιρη στιγμή, επιδιώκει κινήσεις εντυπωσιασμού βλέποντας τα ποσοστά του να συρρικνώνονται διαρκώς. Και παρά τις δυσκολίες στηρίζει και κρατά την οικογένεια και τς επιχειρήσεις. Σωστή η τοποθέτησή σου κ. Κωνσταντινίδη.

  • Και όσο οι πολιτικοί γελοίοι ασχολούνται και τσακώνονται με ηλιθιότητες οι Τούρκοι αλωνίζουν σε όλο το Αιγαίο.

  • ΑΞΙΟΣ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ..
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ, Ο ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ, Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, Ο ΚΑΛΛΙΕΠΗΣ..
    ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

  • Ο κόσμος δυστυχώς είναι βαριά άρρωστος. Δεν μπορούν να καταλάβουν το πιο απλό, ότι η πολιτική που εφαρμόζουν και τα δύο κόμματα είναι ακριβώς η ίδια, τα πρόσωπα αλλάζουν. Όμως το διαίρει και βασίλευε λειτουργεί μια χαρά. ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2020

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.