X. Eλευθερίου: “Στο παρελθόν κάποιοι μείωναν μισθώματα με την δικαιολογία της κρίσης από εταιρίες που ήταν ακόμη και παγκόσμια μονοπώλια στον τομέα τους – Σήμερα η νέα Δημοτική αρχή διεκδικεί δημοτικά έσοδα που ήταν για πολλά χρόνια ανείσπρακτα”

29 Οκτωβρίου 2020
18:45

Μόλις ανέλαβε η νέα Δημοτική πέρσι το Σεπτέμβριο έπρεπε να βρει πόρους για να κάνει την ζωή των πολιτών ελαφρώς καλύτερη. Πολύ γρήγορα η Δημοτική αρχή εντόπισε πηγές χρημάτων που ήταν ανενεργές για πολλά χρόνια. Μία απο αυτές ήταν τα μισθώματα που έπρεπε να εισπράττει ο Δήμος μας.  Μετά από όχληση της νομικής συμβούλου του Δημάρχου καταφέραμε να εισπράξουμε μισθώματα στα Μεταξά αξίας 37.000 ευρώ.
Στην Λαϊκή συνέλευση του Μεταξά ζητήσαμε απο τους δημότες να μας πούνε τα προβλήματά τους.
Σήμερα ένα μήνα μετά μπορούμε να πούμε ότι κάναμε πράξη το μεγαλύτερο μέρος αυτών που ζήτησαν οι πολίτες.
-7Κm αγροτικής οδοποιίας στον άνω Δοβρά στα σύνορα με το Σαραντάπορο.
-Λειτουργία του οδοφωτισμού ΦΟΠ στην άνοδο για τα Μεταξά με πρωτοποριακά φωτιστικά με φωτοβολταικά
– Αυτόματη χλωρίωση στην Δεξαμενή του Μεταξά με ειδικό μηχανισμό
-Κουζίνα στην ανακαινισμένη αίθουσα δεξιώσεων.
Στο παρελθόν κάποιοι μείωναν μισθώματα με την δικαιολογία της κρίσης από εταιρίες που ήταν ακόμη και παγκόσμια μονοπώλια στον τομέα τους.
Σήμερα η νέα Δημοτική αρχή διεκδικεί δημοτικά έσοδα που ήταν για πολλά χρόνια ανείσπρακτα και αποδίδει άμεσα τους πόρους που εισπράττει στις τοπικές κοινωνίες από όπου προήλθαν τα έσοδα.
Γίνεται ναι Γίνεται.

7 σχόλια

  • Το ΜΕΤΑΞΑ ΟΧΙ στα ΜΕΤΑΞΑ.Ολες οι κολώνες σβηστες το βράδυ. Ο δρόμος έγινε για να ανεβάσουν τις ανεμογεννητριες ,επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος.Το σπιτι παιδιού είναι έτοιμο να πέσει ξέχασες να το ανακαινίσεις;Το ιατρείο ποιος έδωσε λεφτά δήμαρχε κ το ανακαινισαν;Οι ΜΕΤΑΞΙΩΤΕΣ ,γιατί ο δήμος δεν είχε να δωσει.Γιατι δεν αναφέρθηκε πουθενά;Από που ακριβώς εισέπραξες 37.000 ευρώ μισθώματα;

  • Τα λεφτά που λες ότι εισέπραξες οφείλονταν στον δήμο από το 2015, σε συνέχεια του συμφωνητικού που είχε υπογράψει το 2014 ο Κωνσταντόπουλος με την εταιρεία των αιολικών.
    Ποιους λοιπόν κατηγορείς; Τους φίλους σου του Κοσματόπουλου που σε στήριξαν και είχαν μάλιστα υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό σου.
    Τέτοια αχαριστία δεν καταπίνεται !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.