kozan.gr: Σε ετοιμότητα όλα τα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας για υποδοχή ασθενών με κορωνοϊό που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη (κι όχι μόνο) εφόσον κι αν σημειωθεί πληρότητα στις μονάδες covid των νοσοκομείων της συμπρωτεύουσας

3 Νοεμβρίου 2020
09:20

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σε ετοιμότητα βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας για υποδοχή ασθενών με κορωνοϊό, που θα προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη (κι όχι μόνο), εφόσον κι αν σημειωθεί πληρότητα στις μονάδες covid των νοσοκομείων της συμπρωτεύουσας. Ήδη οι διοικήσεις των νοσοκομείων της Δ. Μακεδονίας, σε συνεργασία με την 3ης ΥΠΕ, σχεδιάζουν και διαμορφώνουν νέους χώρους για φιλοξενία ασθενών με covid ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Όπως προαναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση στο Μποδοσάκειο νοσηλεύεται, ήδη, ασθενής θετικός στον κορωνοϊό, ο οποίος διεκομίσθη στην Πτολεμαίδα από τις Σέρρες..

kozan.gr

5 σχόλια

  • Για πρώτη φορά στην ιστορία θα μεταφερθούν ασθενείς από νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Καθώς εδώ και χρόνια συμβαίνει το αντίθετο με τα νοσοκομεία της πλάκας που έχουμε. Μόλις δυσκολέψει λίγο το περιστατικό, το στέλνουν αμέσως στη Θεσσαλονίκη. Φτιάξτε κανονικά νοσοκομεία στην περιοχή που θα εξυπηρετούν τους κατοίκους, ή κλείστε τα όλα. Να μην πληρώνουν τσάμπα και οι φορολογούμενοι.

  • αυτο φιλε μου 11.38 Για να το κάνεις θα πρέπει να’σαι μάγκας οχι τζαμπα μάγκας. Δυστυχώς δεν βρέθηκε ακόμη ο μαγκας οπου θα έχει ολοι αυτήν την μαγκιά να το κανει αυτο με τα νοσοκομεία, αλλά για ακόμη μια φορά στην ιστορία απο δέχτηκε οτι ουτε Περιφέρεια αλλα ουτε και ο Δήμος εχει μαγκιά να κανει τα εγκαταλειμμένα κτήρια οπου σαπίζουν, διότι η Ιστορία απέδειξε για ακομη μια φορα αδιάφορους και άπειρους πολιτικούς Ν κοζανης.

  • Πριν 3 μέρες δεν έλεγε ο Τσιόρδας στο 31ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο, ότι στο κόκκινο έχει φτάσει σε ορισμένες περιοχές η πληρότητα των ΜΕΘ για ασθενείς με Covid-19;;;; Έδωσε μάλιστα στοιχεία για πληρότητα στη Δυτική Μακεδονία 100%.

  • Ας σοβαρευτούμε λίγο όλα τα προβλήματα ξεκινούν από την λήψη αντιφατικών μέτρων από την κυβέρνηση και την μη λήψη ουσιαστικών μέτρων κυρίως στην Υγεία και ειδικότερα στην ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας. Είναι πλέον φανερό το γενικό κλείσιμο της κοινωνίας εξαρτάται αποκλειστικά με την δυνατότητα αντιμετώπισης της κατάστασης από το ΕΣΥ. Από την αρχή της πανδημίας η κυβέρνηση έδειξε την απέχθεια της στην ενίσχυση του ΕΣΥ διότι έχει ιδεολογική απεχθέια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το δημόσιο. Η υγεία για την παρούσα κυβέρνηση είναι εμπόρευμα και όχι απαρέγκλιτα δικαίωμα του κάθε πολίτη από το κράτος. Δεν είναι τυχαίο ότι την ώρα της κρίσης η κυβέρνηση διάλεξε να ενισχύσει τους φίλους της ιδιωτικής υγείας με αύξηση της αποζημίωσης από το κράτος. Όλα για αυτή την κυβέρνηση είναι επικοινωνία για αυτό και η ενίσχυση των ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ. Ο λαός έχει ευθύνη διότι απεχθάνεται τους δημοσίους υπαλλήλους και από την άλλη τρέχει για την ζωή του σε αυτούς που τελικά είναι η λύση οποίος έχει τα κοτσια ας πάει να βρει την άκρη στα ιδιωτικά νοσοκομεία , σχολεία κλπ να δει πόσα απίδια χωρά ο σάκος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.