Β. Κωνσταντόπουλος: Η είσπραξη των μισθωμάτων από τον δήμο Σερβίων για το αιολικό πάρκο στο Μεταξά

4 Νοεμβρίου 2020
11:21
Πολλά παράλογα θα δούμε από τον δήμαρχο αυτά τα χρόνια. Σε ανάρτηση στο facebook επαίρεται γιατί, λέει, εισέπραξε τα μισθώματα «στα Μεταξά» (στον Μεταξά δήμαρχε και όχι στα Μεταξά). Δεν μας διευκρινίζει βέβαια σε ποια μισθώματα αναφέρεται.
Ενημερώνουμε λοιπόν τους πολίτες, ότι τα μισθώματα αυτά αφορούν τα ετήσια μισθώματα για τις εκτάσεις που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του αιολικού πάρκου (ανεμογεννήτριες) στον Μεταξά. Το ετήσιο μίσθωμα προβλέπεται στην σύμβαση που είχα υπογράψει ως δήμαρχος το 2014 με την εταιρεία και που ήταν απαιτητά για κάθε έτος, ξεκινώντας από το 2015.
Δυστυχώς ο προηγούμενος δήμαρχος από το 2015 έως τώρα δεν εισέπραξε τα οφειλόμενα μισθώματα.
Τι έκανε λοιπόν ο δήμαρχος; Μετά την παρέμβαση του προέδρου του Μεταξά, ενόχλησε την εταιρεία για την καταβολή των μισθωμάτων.
Προέβη δηλαδή σε ενέργεια που ήταν υποχρεωμένος να κάνει, γιατί και από την νομοθεσία είναι υποχρεωμένος να φροντίζει για την είσπραξη των εσόδων, επιπλέον όμως δέχτηκε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας.
Προφανώς η εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει τα μισθώματα. Άλλωστε το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Προς τι λοιπόν η έπαρση του δημάρχου;
Εκτός και αν θέλει, προκειμένου να μεγαλώσει το μπόϊ του, να συγκρίνεται με τον προηγούμενο δήμαρχο, ο οποίος βέβαια τον στήριξε ισχυρά και με υποψηφιότητες στις προηγούμενες εκλογές και του οποίου η θητεία ήταν καταστροφική για τον τόπο.
Είναι κι αυτό μια λύση!!!
Υ.Γ. Δεν μας ενημερώνει όμως ο δήμαρχος τι έκανε για τα ανταποδοτικά έργα που προβλέπονταν στην σύμβαση ύψους 135.000 €;
Για το θέμα θα επανέλθουμε σε άλλη μας ανάρτηση

11 σχόλια

      • καλα ρε παιδια βαζετε στην ιδια μοιρα την διοικηση και τον δημαρχο με την αντιπολιτευση; η αντιπολιτευση φταιει που ο δημαρχος παιζει με το facebook και αναρτα πραγματα που δεν στεκουν; στη συγκεκριμενη περιπτωση πολυ σωστα ο κωνσταντοπουλος βαζει τα πραγματαστην θεση τους αλλωστε εχει ευθυνη απεναντι στους ψηφοφορους του

  • Μάλλον ο Μπλαχάβας τα βάζει στην θέση του
    και δεν τον λες και κολλητό του Δημάρχου…
    περαστικά, ξανά και ξανα περαστικά

  • Καλά κάνείς κ. Κωνσταντόπουλε και απαντάς γιατί μας έχει φλομώσει στα ψέμματα ο Χρηστάρας. 1 χρόνο τώρα το μόνο που κάνει είναι φωτογραφίες στο facebook και κομπασμοί.

  • Σας έβαλε στην θέση σας ο πρόεδρος Μεταξά…. Ξύπνα Κωνσταντοπουλε έχεις γίνει χειρότερος από την Ραχήλ Μακρη….Εισαι καλός για το τίποτα… Συνταξιουχε Δεητζη….

    • Σε τι ακριβώς τον βάζει στην θέση του; Λέει ότι δεν έγιναν έργα 135000 αυτό λέει και ο πρόεδρος Μεταξά.
      Η διαφορά είναι ότι ο πρόεδρος λέει ότι εισπράχθηκαν δύο χρόνια. Ε και; Η ουσία είναι ότι ο Ελευθερίου επαίρεται που εισέπραξε ενοίκια που υπέγραψε το 2015 ο Κωνσταντόπουλος!

  • Μας κούρσες ούτε για αντιπολίτευση δεν κάνεις. Όταν ήσουν Δήμαρχος κάτι σίγουρα έκανες λάθος και δεν ψηφίστηκες.
    ΜΗΝ μας λες τώρα ότι το υπέγραψες εσύ και ο Ελευθερίου δεν κάνει σωστά τι δουλειά του.
    Έπρεπε να τα εισπράξει?
    Ναι.
    Άρα το πρόβλημα σου είναι γιατί τα εισέπραξε ή γιατί να μην είσαι εσύ στη θέση του? Ή να εκενε ότι ο γιατρός να μην τα εισπράξει?
    Ασχολείστε με μικροτητες αντί να έρχεστε σε αντιπαράθεση ακόμα και με το κοτετσι του γείτονα αν μπορείτε έστω και λίγο ανταλλάξτε απόψεις για να πάει ο Δήμος μας μπροστά.
    Επισημάνω ότι είμαι ανεξάρτητος από κάθε παράταξη…

      • Ναι αλλά έργα γίνονται έστω κ αν διαφημίζονται με Facebook.
        Το θέμα είναι ότι ο ΒΑΣΙΛΗΣ μη ψηφίζοντας το η το άλλο νομίζει ότι κάνει κ καλό στο Δήμο, παλικάρι μου αν δεν είχε δουλειά κ να φάει η οικογένεια του θα ψήφιζε κ θα δεχόταν τα πάντα αλλά η ΜΑΜΆ ΔΕΗ τον έμαθε να ασχολείται με μικρα πράγματα τύπου (εγώ το υπέγραψα κτλ) για αυτό δεν θα γίνει ποτέ Δήμαρχος στην περιοχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.