Η εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ της Κοζάνης αποχαιρετά τον Γιώργο Βουχάρα

10 Νοεμβρίου 2020
10:18
Κανένα σχόλιο

Ο λατρεμένος μας πατέρας Γιώργος Βουχάρας μας άφησε χθες, πλήρης ημερών, δοκιμασμένος όμως από την κοινωνική απομόνωση που προκάλεσε η πανδημία. Πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, για λόγους προστασίας του, στερήθηκε ακόμα και την παρουσία των παιδιών, των εγγονών του ή των καλών του φίλων.
Ήταν ο επίτιμος πρόεδρος των πολιτικών συνταξιούχων της Κοζάνης, για πολλά χρόνια ο ενεργός πρόεδρος, αλλά και ο γραμματέας της εταιρείας νόσου Αλτσχάιμερ της Κοζάνης, ο Άγιος Νικόλαος. Χάρη στους πολιτικούς συνταξιούχους της Κοζάνης μπήκε η ιδέα – και έγινε πράξη – της ίδρυσης της εταιρείας νόσου Αλτσχάιμερ, χάρη στην προσπάθεια τους η Κοζάνη απέκτησε φωνή στην Πανελλήνια Ομοσπονδία νόσου Αλτσχάιμερ αλλά και στο Εθνικό Παρατηρητήριο για την άνοια, χάρη στην πίστη τους λειτούργησε το ιατρείο άνοιας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, επελέγη η Κοζάνη για τη λειτουργία κέντρου ημέρας, έγιναν διαλέξεις επιφανών ειδικών επιστημόνων, διοργανώθηκαν σεμινάρια περιθαλπόντων.
Ο Γιώργος Βουχάρας διετέλεσε ακόμη Διευθυντής της Κτηνιατρικής υπηρεσίας του νομού Κοζάνης, Πρόεδρος του ΔΣ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, Επίτροπος του συμβουλίου του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, ταμίας του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή. Όλες αυτές θέσεις όχι προβολής αλλά θέσεις προσφοράς με θέρμη και ανιδιοτέλεια. Πάντα ευγενικός και δίκαιος, ταπεινός αλλά και αγωνιστής, πολύπλευρος μα και τόσο απλός.
Η εταιρεία μας, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, οι συγγενείς του, οι καλοί του φίλοι και οι συνεργάτες του, του ευχόμαστε καλό ταξίδι.

Προτροπή για όλους τους ηλικιωμένους, μην ξεχνάτε, σας αγαπάμε και σας χρειαζόμαστε, να μείνετε δυνατοί και αισιόδοξοι.
Για το ΔΣ της Εταιρείας νόσου Αλτσχάιμερ,
Δρ Χρήστος Βουχάρας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.