Aνοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 21:00, με θέμα ‘Κωνσταντίνος Μαμάτσιος:έν πρώτοις μνήσθητε”

10 Νοεμβρίου 2020
16:30
Κανένα σχόλιο

 

 

Το τμήμα Ahepa Chapter Hj-15 Ioannis Trantas Kozani West Macedonia σας προσκαλεί στην ανοιχτή διαδικτυακή του εκδήλωση την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 21:00, με θέμα ‘Κωνσταντίνος Μαμάτσιος:έν πρώτοις μνήσθητε’. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Δημόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, και την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας 25 Ahepa Hellas, Βαρσάμης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο παρακάτω link: https://zoom.us/my/uowm.rdcbs1Η εκδήλωση αποτελεί αφιέρωμα στον σπουδαίο ευεργέτη της Κοζάνης, Κωνσταντίνο Μαμάτσιο, χάρη στην δράση του οποίου η πόλη μας έχει σήμερα Νοσοκομείο. Στα πλαίσια της καινοφανούς υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε , η έστω και διαδικτυακή αντάμωση αποτελεί φάρο ελπίδας, ενώ η μελέτη της προσφοράς των προγόνων μας συνιστά πηγή δύναμης και έμπνευσης για το μέλλον. 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

                                                  Με εκτίμηση,

                                                  το Δ.Σ.  

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.