Ευχαριστήρια επιστολή της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων Εργατικού Κέντρου Ν.Κοζάνης

10 Απριλίου 2017
10:14
Κανένα σχόλιο

 

Συναδέλφισσες –οι,

Θα θέλαμε πραγματικά, να σας Ευχαριστήσουμε για την στήριξη σας, στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκαν εχθές Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

– Μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

– Μας δώσατε εντολή.

– Μας  Εμπιστευθήκατε!

Αυτή σας την εμπιστοσύνη, θα την κάνουμε Σημαία και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι, μπορούμε και αντέχουμε να σηκώσουμε στις πλάτες μας τις ευθύνες ΓΙΑΤΙ εσείς ούτε  στα ταξίματα αλλά ούτε και στις υποσχέσεις δεν Υποκύψατε, αλλά και στις πιέσεις αντέξατε!!!

Δεν περισσεύει κανείς.

Από σήμερα με Ανοιχτές πόρτες  ξεκινάμε μία Νέα ημέρα.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.