Λειτουργία πλατφόρμας i-bill και e-services από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κοζάνης

12 Νοεμβρίου 2020
12:44

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κοζάνης στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της για την βελτίωση των παροχών της προς τους καταναλωτές, παρέχει επιπλέον δυνατότητες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στο κομμάτι της έκδοσης, της εξατομικευμένης πληροφόρησης, αλλά και της εξόφλησης των λογαριασμών Ύδρευσης, Τηλεθέρμανσης και των τυχών Δόσεων Διακανονισμών προηγούμενων οφειλών.

Από τον Μάιο του τρέχοντος έτους έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα του ibill, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους με την χρήση της χρεωστικής – πιστωτικής και προπληρωμένης κάρτας τους, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε προμήθειας.

Πλέον προστίθεται η πλατφόρμα του eservices, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μετά την εγγραφή τους σε αυτήν θα έχουν τις εξής δυνατότητες και παροχές:

  • Λήψη των νέων λογαριασμών Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης με email και sms.

  • Ατομική πληροφόρηση συγκεντρωτικού υπόλοιπου από λογαριασμούς Ύδρευσης, Τηλεθέρμανσης και συγκεντρωτικού υπόλοιπου δόσεων τυχόν διακανονισμού, καθώς και πληροφόρηση υπολοίπου των ληξιπρόθεσμων δόσεων.

  • Ατομική πληροφόρηση όλων των λογαριασμών Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης που έχουν εκδοθεί (Ημερομηνίες έκδοσης, λήξης, εξόφλησης, ποσότητες χρέωσης, Αξίες χρέωσης, Υπόλοιπα), με δυνατότητα άμεσης εξόφλησης μέσω του ebill είτε συγκεντρωτικά είτε ανά λογαριασμό. Επίσης δίνεται η δυνατότητα έκδοσης αντιγράφων των λογαριασμών αυτών από την περίοδο 2018/2 & μετά.

  • Ατομική πληροφόρηση για τις υπόλοιπες δόσεις τυχόν διακανονισμού προηγούμενων οφειλών (Ημερομηνίες διακανονισμού, πληρωμής, αριθμού δόσης, ποσό δόσης) με δυνατότητα άμεσης εξόφλησης μέσω του ebill.

  • Ατομική πληροφόρηση για όλες τις πληρωμές που έχουν γίνει (Ημερομηνία πληρωμής, Είδος λογαριασμού, τρόπος πληρωμής και ποσό πληρωμής).

  • Στατιστικά ατομικών χρεώσεων στην ύδρευση και στην τηλεθέρμανση.

  • Δυνατότητα κατάθεσης αίτησης προς την Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης.

Η είσοδος στις πλατφόρμες ebill και eservices γίνεται από την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης www.deyakozanis.gr, στην οποία μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf τις αναλυτικές οδηγίες εγγραφής και χρήσης των.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με την χρεωστική – πιστωτική – προπληρωμένη κάρτα, γίνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς και υπενθυμίζουμε ότι:

  • Στα αρχεία της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία των καρτών (πιστωτικών/χρεωστικών ή προπληρωμένων), τραπεζικών λογαριασμών ή άλλες πληροφορίες της συναλλαγής.
  • Τα στοιχεία της συναλλαγής αποθηκεύονται μόνο στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας.
  • Σε καμία περίπτωση μη στείλετε τα στοιχεία της κάρτας σας με e-mail ή FAX στην επιχείρηση.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.