kozan.gr: Στεφάνι, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για την επέτειο του Πολυτεχνείου, κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα & στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Νοεμβρίου 2020
11:14

Στεφάνι, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για την επέτειο του Πολυτεχνείου, κατέθεσε, στις 11 το πρωί, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα & στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Συντονιστής της ΝΕ Κώστας Πασσαλίδης και ο εκπρόσωπος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Στέργιος Μάντζαρης).

Βίντεο με δηλώσεις

Το βίντεο με δηλώσεις είναι της Δ. Αμαραντίδου

19 σχόλια

  • Οι απαγορεύσεις Δεν ισχύουν για αυτούς;; Οι αστυνομικοί στο βάθος παρατηρητές … Την 28η Οκτωβρίου όμως, που πολίτες ήθελαν να τιμήσουν την ημέρα με αυτοκινητοπομπή, τους περίμεναν στον νιαμερο όπου ήταν η αφετηρία και εν τέλει δεν το επέτρεψαν … ορθά αν θέλετε … Τι άλλαξε σήμερα ;;; Μέτρα α λα καρτ!!!

    • Τι απαγορεύσεις ρε συ;
      Ο ΣΥΡΙΖΑ να καταστραφεί, αλλά εδώ μιλάμε για δημοκρατικά δικαιώματα.
      Που βλέπεις εσύ ότι δεν τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο;
      Έχεις μπει σε κανά χώρο δουλειάς, να δεις σε τι αποστάσεις είναι οι εργαζόμενοι; Σούπερ μάρκετ έχεις πάει;
      Εκτός αν είσαι νοσταλγός της 7ετίας, οπότε πάω πάσο…

  • 17/11/2016:ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΡΙΖΑ:ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ!!! ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

  • ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΑΣ

  • Άλαν νταλον , ότι με ότι, για απεργία μας είπε ο Πασαλίδης ,και η Βέτα ούτε να τραγουδάει είναι , αλλά ούτε και να μιλάει

  • ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟ 2016 ΑΠΟΓΟΡΕΥΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ??? ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!!!!

  • Αδαείς και ημιμαθείς νοικοκυραίοι σκούζουν για κάτι τόσο ωραίο. Σας τσούζει τόσο το Πολυτεχνείο και όσα συμβολίζει…

    Μάθετε λοιπόν οτι όλοι οι βουλευτές έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στα πλαίσια της άσκησης των βουλευτικών τους καθηκόντων.

    Κλάψτε τώρα λίγο ακόμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.