Πού καταγράφονται τα χθεσινά (16/11) 37 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης & πού τα υπόλοιπα στην Δ. Μακεδονία

17 Νοεμβρίου 2020
13:06

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 είναι τα εξής:

  • 37 κρούσματα, εκ των οποίων 25 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 5 στο Δήμο Εορδαίας, 6 στο Δήμο Βοΐου και 1 στο Δήμο Βελβεντού.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

  • στην Π.Ε. Γρεβενών συνολικά βρέθηκαν 38 κρούσματα, εκ των οποίων 24 στο Δήμο Γρεβενών και 14 στο Δήμο Δεσκάτης.

  • στην Π.Ε. Καστοριάς συνολικά βρέθηκαν 14 κρούσματα, εκ των οποίων 12 στο Δήμο Καστοριάς και 2 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

  • στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 29 κρούσματα, εκ των οποίων 18 στο Δήμο Φλώρινας και 11 στο Δήμο Αμυνταίου.

8 σχόλια

  • Τι γίνεται στην πόλη μας;;
    Μπορείτε να ανακοινώνεται τουλάχιστον τα δημόσια πρόσωπα που νοσούν και έρχονται σε επαφή με πολλούς,για να υπάρχει προφύλαξη από εμάς τους υπόλοιπους;;
    Τα προσωπικά δεδομένα στην εποχή που ζούμε δεν σώζουν ζωές αλλά δημιουργούν εστίες μετάδοσης.

  • Μπορεί κάποιος να απαντήσει γιατί τα κρούσματα στο Δήμο Κοζάνης παραμένουν αυξημένα μετά από τόσες μέρες?

  • Η εξαπλωση των κρουσματων παιζεται δυστυχως στις πλατειες και στα παρκα οπου καθονται τα ιδια ατομα τα οποια μπορει να ειναι ασυμπτωματικα, αλλα φορεις του ιου.

  • Το ότι ο νομός Κοζάνης είναι εδώ και πολύ καιρό σε καραντίνα δεν σημαίνει ότι τηρούνται τα μέτρα και οι απαγορεύσεις. Και δεν είναι μόνο θέμα πλατείας ή εξωτερικών χώρων, μόνο στη γειτονιά μου να πάρω, οι μετακινήσεις από άλλα χωριά για επισκέψεις και καφεδάκια με τους συγγενείς και τους φίλους κάτι μου λέει. Μην μιλήσω για μάσκα… χρήση από πολλούς με λάθος τρόπο και στο χέρι ή στο πηγούνι για να είναι κάποιος έτοιμος να μην φάει το πρόστιμο.

  • Μετά από τόσες μέρες καραντίνα , είναι μήνας πια και έχουμε τόσα κρούσματα;
    υπάρχει περίπτωση να είναι από την εξομάλυνση των τεστ στο μοριακό εργαστήριο του νοσοκομείου που είχε κάποια καθυστέρηση?
    Αλλιώς όχι μόνο τα μέτρα αποφυγής διασποράς του ιού δεν τηρούνται αλλά ακούγεται ότι κάποιοι δεν τηρούν και την καραντίνα που τους έχει επιβληθεί!!! Έλεος άνθρωποι ! Έλεος!
    Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ανησυχούμε όλοι.
    Αυτό δεν είναι καμπανάκι αλλά καμπαναριό ολόκληρο

    • Μήπως επειδή συνωστίζονται στα σπίτια φίλων και γλεντούν όλοι μαζί; Που να αρχίσουν και τα τσίπουρα στα καζάνια…

      • Αν το βλέπουν γιατί δεν το καταγγέλλουν; θα μου πεις ποιος θέλει να γίνει ρουφιάνος αλλά έχει παρατραβηξει η ιστορία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.