kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Να συμμετέχει, εκπρόσωπος του, στα Διοικητικά Συμβούλια των δύο νοσοκομείων, Μαμάτσειου & Μποδοσάκειου, ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης

19 Νοεμβρίου 2020
11:39

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, να συμμετέχει, εκπρόσωπος του, στα Διοικητικά Συμβούλια των δύο νοσοκομείων, Μαμάτσειου & Μποδοσάκειου, ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης. Όπως σημειώνεται στο αίτημα, σύμφωνα με το Ν4512/2018 αρ.309 παρ ε’, κρίνεται επιτακτική η συμμετοχή του Προέδρου ή ορισμένου μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης στις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των νοσοκομείων. Μένει να δούμε αν οι δύο διοικητές των νοσοκομείων ανταποκριθούν θετικά στο σχετικό αίτημα.

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • ε και?
    και ο δήμαρχος της κοζάνης είναι παντα μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
    πήγε ποτέ?
    τον είδατε ποτέ?

  • Απαπα τι πράγματα είναι αυτά που ζητάτε; Δεν το ξέρατε οτι στην Ελλάδα ο σχετικός θεωρείται πάντα άσχετος; Εσάς του ΙΣΚ τι να σας κάνουν στο Δ.Σ. ενός Νοσοκομείου;
    Δεν χρειάζεστε κύριοι

    • Αγαπητό Κοζάν, γιατί έκοψες μέρος του σχόλιου μου;
      Κατηγόρησα κανέναν; Είπα ψέμματα; Ή μήπως το κρατάνε κρυφό (δεν νομίζω αφού το διατυμπανίζαν στα τοπικά ΜΜΕ)

  • Εντάξει! Πέστε το από την αρχή να ξεμπερδεύουμε. Ολα για τη καρέκλα! Αντε με το καλό και στη βουλή των Λόρδων, στας Αγγλίας!

  • Δυστυχώς, ο ιδιωτικός τομέας της υγείας, την περίοδο της πανδημίες ήταν άφαντος, μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματα των απλών ανθρώπων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.