Επιτροπή Αγώνα Υγειονομικών στο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Κ.Υ. Σιάτιστας: “26 Νοέμβρη – Απεργούμε για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας!”

24 Νοεμβρίου 2020
09:56

 

 

Έστω και τώρα, την τελευταία στιγμή, η κυβέρνηση και η 3η ΥΠΕ πρέπει να λάβουν μέτρα, να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Η Επιτροπή Αγώνα Υγειονομικών Γ.Ν. Κοζάνης και Κ.Υ. Σιάτιστας συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία στις 26/11 και διεκδικεί:

Να μονιμοποιηθούν άμεσα χωρίς όρους και προϋποθέσεις οι επικουρικοί συνάδελφοι μας.

Να προσληφθούν με έκτακτη ρύθμιση σε μόνιμες θέσεις ειδικευμένων γιατρών ΕΣΥ όλοι οι γιατροί που έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση 2018-2020.

Να γίνουν με έκτακτη ρύθμιση μαζικές προσλήψεις μόνιμου νοσηλευτικού και λοιπού υγειονομικού προσωπικού. Ανάλογη ενίσχυση του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

  • Να εξασφαλιστεί η λειτουργία της ΜΕΘ Γ.Ν. Κοζάνης.

Να τεθεί στην απόλυτη διάθεση του κράτους υποχρεωτικά και άνευ όρων το σύνολο των δομών και του υγειονομικού προσωπικού του ιδιωτικού τομέα υγείας και να ενταχθεί σε ενιαίο κρατικό σχέδιο αντιμετώπισης της επιδημίας. Επίταξη πραγματική, όχι πλουσιοπάροχη επιδότηση στους κλινικάρχες και στις αλυσίδες των διαγνωστικών κέντρων.

Πλήρης τακτικός έλεγχος σε όλες τις μονάδες υγείαςπρόνοιας, μεγάλους εργασιακούς χώρους.

Επαναλαμβανόμενα και πλήρως δωρεάν τεστ σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Να μην προχωρήσει το αισχρό σχέδιο κυβέρνησης και ηγεσίας Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

  • Ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όλων των υγειονομικών.

Καλούμε τους συνάδελφους υγειονομικούς της περιοχής να δηλώσουν συμμετοχή στην Απεργία!

Καλούμε τους τοπικούς φορείς σε κοινό αγώνα !

Οι γνώσεις μας, η δουλειά μας, αλλά και η φωνή μας και ο αγώνας μας στην υπηρεσία της υπεράσπισης της Υγείας του λαού της περιοχής μας!  

Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Κοζάνης στις 10.30 π.μ.

Επιτροπή Αγώνα Υγειονομικών

στο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Κ.Υ. Σιάτιστας

6 σχόλια

  • Την περίοδο αυτή επικρατούν χωρίς αμφιβολία συνθήκες πολέμου με αόρατο εχθρό.Οταν με το καλό τιθασευθεί ο κορονο’ι’ός,όσοι μονιμοποιηθούν μήπως σκοτώνουν μύγες;Αν είναι απαραίτητοι και σε ομαλές συνθήκες,καμμία αντίρρηση βέβαια για μονιμοποίησή τους!

    • Στο νοσοκομείο και να σκοτώνουν μύγες; Φαίνεται δε μπήκες ποτέ απόγευμα ή βράδυ να δεις μόνο δύο νοσηλεύτριες στη βάρδια, να τρέχουν και να μη φτάνουν σε όλους τους θαλάμους

  • Γιατί ακριβώς απεργούμε?
    Δεν σας είδα να λέτε κάτι για το “επίδομα’ που θα δοθεί αν βέβαια δοθεί τα χριστούγεννα, θα είναι εκτός κάποιες ειδικότητες των υγειονομικών.

  • Τέρμα τα παλαμάκια στα μπαλκόνια, όλοι τώρα στο πλευρό των εργαζόμενων στα νοσοκομεία, ναι στηρίζουμε τα αιτήματα σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.