Πτολεμαΐδα: «Να αποφεύγονται οι μετακινήσεις παραγωγών σε όμορους νομούς»

26 Νοεμβρίου 2020
14:34
Κανένα σχόλιο

Έκκληση προς τους παραγωγούς  αγροτικών προϊόντων από την Κεντρική Μακεδονία που εκθέτουν  κάθε Τετάρτη τα προϊόντα τους στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, όπως το διάστημα αυτό, αποφεύγουν τις μετακινήσεις  σε όμορες περιοχές, για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας λόγω του covid-19, απηύθυνε για άλλη μία φορά ο Αντιδήμαρχος της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Εορδαίας  Δημήτρης Ορφανίδης. Η προτροπή αυτή, όπως έσπευσε να προσθέσει, ισχύει και για τους παραγωγούς της περιοχής οι οποίοι μεταβαίνουν σε Λαϊκές Αγορές εκτός της Π Ε Κοζάνης, γιατί καιροφυλακτεί ο κίνδυνος μετάδοσης του Κορονοϊού, συστήνοντας υπομονή μέχρι να επιστρέψει η κοινωνία στην κανονικότητα. Κατά τα άλλα, χθες, κλιμάκιο από την  Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας συνοδευόμενο από Αστυνομικούς, πραγματοποίησε ελέγχους  στη Λαϊκή Αγορά, κι έκανε  αυστηρές συστάσεις σε τρείς, επί συνόλου 87, πωλητές, για τη μη τήρηση των προκαθορισμένων μέτρων που δικαιούνται σχετικά με την ανάπτυξη των προϊόντων τους

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.