Μ. Παναγιωτάκης: «Ο ρόλος της ΔΕΗ είναι αναντικατάστατος» (Hχητικό)

27 Νοεμβρίου 2020
14:30
Κανένα σχόλιο

 

«Για το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον της ΔΕΗ», μίλησε στην ΕΡΤ Τρίπολης ο πρώην πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ο κ. Μανώλης Παναγιωτάκης.

Ο κ. Παναγιωτάκης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρόσωπα και Γεγονότα» την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί, παρουσίασε, σημαντικά στοιχεία, που «καταγράφουν την πορεία της επιχείρησης από την ίδρυσή της, τότε που με υπεράνθρωπες προσπάθειες και κάτω από δύσκολες συνθήκες, έφτανε το ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια απομακρυσμένων χωριών και δύσβατων περιοχών , μέχρι σήμερα που έχει ξημερώσει μια άλλη εποχή για την εταιρία…»

«Ο ρόλος της ΔΕΗ είναι αναντικατάστατος, η ΔΕΗ μπορεί να αναδειχθεί σε LEADER (να έχει καθοδηγητικό ρόλο) γιατί έχει ισχυρό ΒRAND NAME», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παναγιωτάκης «στο κλείσιμο των Μονάδων αλλά και στη μεταλιγνιτική εποχή , που αφορά ιδιαίτερα την περιοχή της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, καθώς και στη στροφή που πρέπει να γίνει σε Α.Π.Ε. που θα είναι η κινητήριος δύναμη της ΔΕΗ.»

Οι αναφορές του κ. Παναγιωτάκη προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ακροατών της ΕΡΤ Τρίπολης, που έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα και έλαβαν τις απαντήσεις τους.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη του πρώην προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου κ. Παναγιωτάκη, που παραχώρησε στην ΕΡΤ Τρίπολης και τη δημοσιογράφο Πέγκη Μπρούσαλη.

Συνέντευξη κ. Μανώλη Παναγιωτάκη στην ΕΡΤ Τρίπολης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.