kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κι η αναφορά του στους gay, που ξέρουν την Μύκονο

11 Απριλίου 2017
11:02

Το λόγο έλαβε, στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, για την έγκριση του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2017ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, αναπτύσσοντας, επιγραμματικά, μεταξύ άλλων, τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του δήμου, στον οποίο, πολιτικά, προΐσταται και κυρίως της Τ.Κ. Καταφυγίου. “Σε όλο τον κόσμο σήμερα, οι άνθρωποι, το μόνο που ξέρουν από Ελλάδα είναι η Ακρόπολη και ο Αλέξης Ζορμπάς …και οι gay ξέρουν τη Μύκονο“, ανέφερε λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο δήμαρχος, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Σώματος, Φ. Κεχαγιάς, να τον διακόψει, λέγοντάς του: “Έχετε ξεπεράσει ήδη τα τρία λεπτά και μας μιλάτε για gay και για άλλα πράγματα. Σας ευχαριστούμε. Ολοκληρώσατε.”. Ο δήμαρχος ενοχλημένος, κατέβηκε από το βήμα, λέγοντας πως, την περίμενε, αυτή, τη συμπεριφορά από τον Πρόεδρο, ο οποίος δεν του έδωσε το λόγο και στο συλλαλητήριο, για την ΔΕΗ, στην Πτολεμαίδα.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • πλατανοδασος ρυμνιου, μπουχαρια, βελβεντος,
    και ο γιατρος-δημαρχος-γεωργος που ειναι ακομα μεθυσμενος απο το νερο του σωρρα
    μιλα για το καταφυγι!

    και μυκονος….. δεν ξερουν οι ξενοι την ροδο, την κρητη, την κερκυρα, τους δελφους, την ολυμπια, την επιδαυρο, την βεργινα
    αλλα για τον γιατρο-δημαρχο-γεωργο ξερουν την μυκονο και τον ζορμπα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.