Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας: Διαδικτυακός Διαγωνισμός καινοτόμας ιδέας, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

1 Δεκεμβρίου 2020
12:22
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του έργου “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH” το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας ΙΡΑ «ΕλλάδαΔημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ο διαγωνισμός καινοτόμας ιδέας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται από το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.. Το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ως εταίρος στο έργο με το Επιμελητήριο Σερρών (Επικεφαλής Εταίρος), το Επιμελητήριο Κιλκίς, το
Επιμελητήριο Πέλλας, το Επιμελητήριο Πέλλας, το St. Kliment Ohridski University – Bitola, Faculty of Information and Communication Technologies – Bitola και το Foundation for Sustainable Economic Development Preda plus.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα συμμετέχουν 30 νέοι και νέες που συμμετείχαν στην Β’ Φάση του Προγράμματος στην Θεσσαλονίκη και στην Μπίτολα και θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στο κοινό, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για ερωτήσεις και απαντήσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει και να στηρίξει την επιχειρηματικότητα, ειδικά των νέων, και να ενισχύσει την δημιουργία
κουλτούρας καινοτομίας. Η αξιολόγηση των ιδεών θα γίνει από ένα πάνελ εκπροσώπων από την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα και από VC Fund.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.