kozan.gr: “Σε rapid tests της Κυριακής & της Δευτέρας οφείλεται ο μεγάλος αριθμός των 43 κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Στην περιοχή μας γενικά υπάρχει σοβαρή μείωση των κρουσμάτων”, λέει ο Σ. Γκανάτσιος (Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2020
19:34

 

Σε  rapid tests της Κυριακής & της Δευτέρας οφείλεται ο μεγάλος αριθμός των 43 κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, που ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 1/12 ο ΕΟΔΥ, υποστηρίζει ο Διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, Σ. Γκανάτσιος. Δείτε τι δήλωσε πριν από λίγο στο TOP Channel

 

10 σχόλια

  • Δηλαδή κ. Διοικητα υπάρχει μείωση κρουσμάτων γιατί ο αριθμός των τεστ είναι μικρός. Όταν όμως οι πολίτες κάνουν rapid test οι συνάνθρωποι μας που έχουν τη νόσο είναι πολλοί . Η μείωση που προκύπτει ;;; Μάλλον μείωση στον αριθμό τον test εννοεί..

  • Αν μετά 1,5 μήνα καραντίνα ο αριθμός κρουσμάτων εξαρτάται απ’ το αν γίνονται τεστ ή όχι, αυτό σημαίνει πως δεν κάνατε τεστ και ιχνηλάτηση εδώ και 1,5 μήνα. Καιρός να πάτε σπίιια σας!

  • Ρε εσεις που μαζευτήκατε όλοι και γίνατε και πραγματογνώμονες, τι θελετε να παραστήσετε; Αυτός που θεωρητικά γνωρίζει το τί συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή κι όχι μόνο στην Κοζάνη ή στην ΠΕ Κοζάνης μας λέει ότι υπάρχει σοβαρή μείωση στην περιοχή μας. Επίσης μας λέει ότι το αυξημένο νούμερο που καταγράφηκε οφείλεται στο ότι είναι αποτέλεσμα περισσότερων ημερών μαζεμένων κι όχι αποτελέσμα μια μόνο ημέρας. Τι άλλο θέλετε να σας πεί για να καταλάβετε δηλαδή. Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει τελικά ,είναι ότι σε κάποιους δε αρεσει το να καλυτερεύουν τα πράγματα διότι είναι αντίθετα με τις πρωσοπικές τους προσδοκίες.

    • Εσύ λοιπόν, που δεν είσαι πραγματογνώμονας, δεν καταλαβαίνεις κάτι απ’ το ό,τι τα κρούσματα της 2/12 είναι πάλι πολλά (33). Μετά από 1,5 μήνα καραντίνα και χωρίς πλέον να υπάρχει η δικαιολογία των τεστ. Να θυμήσω ότι στις 15/10, όταν μας έβαλαν σε καραντίνα, τα κρούσματα ήταν 22. 1,5 μήνα μετά τα κρούσματα είναι 33 κι αυτό είναι 50% αύξηση. Κάποιοι “αρμόδιοι” δεν ξέρουν τι τους γίνεται μάλλον.

  • Τι είναι αυτά που λέει; Ας τον μαζέψει κάποιος. Αν δεν κάνουμε τεστ δεν έχουμε κρούσματα και αν κάνουμε έχουμε. Η πανδημία είναι εδώ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.