kozan.gr: H πιο ξεκαρδιστική στιγμή της χθεσινής συνεδρίασης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, που διασκέδασε κι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής (Βίντεο)

3 Δεκεμβρίου 2020
08:17

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών, Ιωάννης Γιάτσιος, φημίζεται για την ιδιαίτερα βροντερή φωνή του, όμως κάποιο τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε με το μικρόφωνό του, όταν ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί στη χθεσινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, στη συζήτηση και λήψη απόφασης επί του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Σ.Δ.A.M.), την αλλοίωσε σε τέτοιο βαθμό, όπως συμβαίνει όταν κάποιος εισπνέει ήλιον. “Πως γλύκανε έτσι η φωνή του”, είπε, πειράζοντάς τον ο Αντιπεριφερειάρχης Σ. Κιάνας, προκαλώντας και τα χαμόγελα των υπολοίπων.  Πάντως ήταν μια στιγμή που κι ο ίδιος φάνηκε να διασκεδάζει κρίνοντας από την αναφορά του περί «δακτύλου». Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

 

Ένα σχόλιο

  • Μόνο για γέλια ήτανε το περιφερειακό συμβούλιο
    Κρίμα στούς Δυτικομακεδόνες
    Κρίμα στούς νέους ανθρώπους πού από χθές θα ψάχνουν πού θα μεταναστεύσουν
    Κρίμα στην πλειοψηφία για την απόφαση πού πήρε.
    Δυστυχώς τούς παρέσυρε ο Κασαπίδης τούς συμβούλους του και είπαν Ναι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.