kozan.gr: Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης, ύψους 5.115.075 ευρώ, που κατέθεσε ο Δήμος Κοζάνης, για την πράξη «Κτιριακές εγκαταστάσεις Δομών στήριξης ατόμων με νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες στην Ζ.Ε.Π του Δήμου Κοζάνης» (Δομή Ηλιαχτίδας)

9 Δεκεμβρίου 2020
07:57

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης «Κτιριακές εγκαταστάσεις Δομών στήριξης ατόμων με
νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες στην Ζ.Ε.Π του Δήμου Κοζάνης» με συνολική δημόσια δαπάνη ύψους 5.115.075,10 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της  πρόσκλησης «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης κοινωνικών υποδομών», προχώρησε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

Η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο Α’: Έλεγχος πληρότητας και επιλεξιμότητας πρότασης, για μια σειρά από λόγους και παραλείψεις.

 

kozan.gr

18 σχόλια

  • Μετά την απορριψη της πλατειας λασανη αλλη μια επιτυχια του Σημανδρακου. Σημανδρακε εναμιση χρονο τωρα στην τεχνικη υπηρεσια κατεθεσες μια προταση που να περασε; μονο εργα του Ιωαννιδη εγκαινιαζεις. α ξεχασα λες και αυτο που ελεγες προεκλογικα να κανουμε νεο νοσοκομειο ετσι για καμπαρντισμα. ειναι δυνατον να απορριπτεστε σε ολα; αντιδημαρχος απορριψεων ειναι ο καλυτερος τιτλος παρα τεχνικων υπηρεσιων

  • Μπράβο Βαγγέλη,από επιτυχία σε επιτυχία το πας. Τελικά είσαι καλός μόνο για φωτογραφίες στα έτοιμα στα άλλα δυσκολεύεσαι λίγο.

  • Ο Δήμος που δεν μπορεί να περάσει από τη διαχειριστική το κτήριο της ηλιαχτίδας θέλει να τεκμηριώσει νέο νοσοκομείο

  • …μιλάμε για κράτος πρόνοιας…ο Δήμος για ακόμη μια φορά έδειξε τον ευατό του, ανύπαρκτος και απών, περιμένουμε οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες!!! Και πάλι στα μμε θα καταφύγουν όπως τώρα…επίσημη θέση για το θέμα αναμένουμε όλοι μας!!!

  • Συγγνώμη, αλλά ούτε αυτό το έργο είχε υποβληθεί κατά τη θητεία του Ιωαννίδη; Τέτοια ετοιμότητα έχουν τα έργα που δήθεν έχει κάνει; Ούτε υποβολή προτάσεων δεν έχει κάνει. Αιντε…άιντε…

  • Τόσες συναντήσεις με την Διαχειριστική Αρχή, τον Δήμο, την ΑΝΚΟ ως μελετητής του έργου και παρουσία σε αρκετές του συλλόγου Ηλιαχτίδα και η πρόταση δεν έχει πληρότητα? Να μην κοροϊδευόμαστε η Διαχειριστική Αρχή και ο προϊστάμενος της ο Περιφερειάρχης επιλέγουν για μια ακόμα φορά να δοθούν αλλού οι πιστώσεις. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του συλλόγου Ηλιαχτίδα όταν είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
    Η υποκρισία έχει και τα όρια της.

  • “για μια σειρά λόγους και παραλείψεις”: μήπως οι υπεύθυνοι ψάχνουν για παραλείψεις για να έχουν καλούς λόγους να απορρίψουν μία τόσο σημαντική πρόταση; μήπως καλύπτονται πίσω από τυχόν μικρές παραλείψεις, οι οποίες θα μπορούσαν να διορθωθούν, αν υπήρχε η θέληση από την πλευρά τους;

  • Έτσι! Μπράβο! Ωραία την τίμησαν την Παγκόσμια ημέρα της Αναπηρίας! Και μεις απαιτούμε ίσια δικαιώματα, κατανόηση και υποστήριξη…. Να παρακαλούμε δηλαδή να μη μας θυμούνται τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου να μην πάθουμε χειρότερα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.