Χ. Ελευθερίου: ” Tο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ έργο των τελευταίων ετών στην περιοχή μας που χρηματοδοτείται”

10 Δεκεμβρίου 2020
06:37
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Σερβίων πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά, υπέβαλε ώριμη μελέτη για την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος ψηφιακής διαχείρισης και βελτίωσης των δικτύων ύδρευσης του Δήμου και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού. Μάλιστα ο Δήμος Σερβίων είναι ο πρώτος Δήμος της περιφέρειας που κατέθεσε πρόταση στο πρόγραμμα χρηματοδότησης έργων «Αντώνης Τρίτσης».
Η υποβληθείσα πρόταση προϋπολογισμού 6.383.148,00 ευρώ σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε το τελευταίο διάστημα από την τεχνική μας υπηρεσία και κατατέθηκε στις 28.9.20 και είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ έργο των τελευταίων ετών στην περιοχή μας που χρηματοδοτείται.
Την επιβεβαίωση της πρόθεσης ένταξης ανακοίνωσε ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη και όλους τους δημάρχους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού, οι προτάσεις εντάσσονται κατά προτεραιότητα στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για χρηματοδότηση, αμέσως μόλις υποβληθούν.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την Τ.Υ. του Δήμου μας για την υπερπροσπάθειά της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.