Μαζί με τον Καστορίας Σεραφείμ και δυο κληρικοί στο 424 ΓΣΝΕ

10 Δεκεμβρίου 2020
13:40

Τρεις είναι τελικά οι ιερωμένοι από την Καστοριά οι οποίοι νόσησαν από τον κορωνοϊό και διακομίσθηκαν στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, εκτός από τον Μητροπολίτη Καστοριάς, Σεραφείμ νοσηλεύονται στο 424 ΓΣΝΕ ακόμη δύο κληρικοί από την Καστοριά οι οποίοι, επίσης, βρέθηκαν θετικοί στον covid-19.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ δεν έχει διασωληνωθεί και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

ΠΗΓΗ GRTimes.gr, https://www.vimaorthodoxias.gr

3 σχόλια

  • κάποιοι κληρικοί φέρονται ανεύθυνα σε όλη αυτην την πανδημία κι όμως έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση από το σύστημα υγείας

    • Συγγνώμη φίλε μου, αλλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι οι “κάποιοι” κληρικοί που νοσούν δεν πρόσεχαν και ότι τυγχάνουν και “ιδιαίτερης αντιμετώπισης”;

      • Είδες να φοράνε μάσκες στις μεγάλες λειτουργίες όωπς πχ Αγ. Δημήτριο;
        Και το κυριότερο, συνεχίζουν και κοινωνούν τον κόσμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.