Στάθης Κωνσταντινίδης: «Πληρώνονται οι εφημερίες των γιατρών»

10 Δεκεμβρίου 2020
17:41

 

Με τροπολογία του Υπουργού Υγείας που ψηφίζεται αυτήν την ώρα στο σ/ν του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προβλέπεται η πληρωμή των εφημεριών που έχουν πραγματοποιήσει οι γιατροί έως και σήμερα, καθ’ υπέρβαση του νόμιμου ανώτατου ορίου των πρόσθετων εφημεριών, ενώ παράλληλα ρυθμίζονται δαπάνες των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας καθώς και έκτακτα ζητήματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

8 σχόλια

  • Εντάξει ο ένας μας ενημερώνει ότι ο Πρωθυπουργός κάνει τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές, ο άλλος ότι ο υπουργός υγείας κατέθεσε τροπολογία για να πληρωθούν οι γιατροί τα χρήματα που δικαιούνται, τα χρήματα της μάχης.. Δηλαδή κ. Βουλευτά (θα το δουν οι συνεργάτες σας και θα σας ενημερώσουν), με την ανάρτησή σας τι ακριβώς λέτε? ότι εσείς πήρατε μια πρωτοβουλία και όχι ο υπουργός???? για να πληρωθούν????? Αν όχι ένα έχω να σας πω Άιντε Άιντε …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.