Γ. Κασαπίδης: “Περιμένουμε και καλούμε τις παρατάξεις που σήμερα αποχώρησαν σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο”

10 Δεκεμβρίου 2020
20:17

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι για ακόμα μια φορά οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις της κα. Ζεμπιλιάδου και του κ. Καρυπίδη συμπλέουν στην παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας και τη δημιουργία εντυπώσεων. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να μην τους το επιτρέψουμε άλλο.

Παρόλο που ο Περιφερειάρχης δέχτηκε το θέμα της απολιγνιτοποίησης και του ΣΔΑΜ, μετά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, να εισαχθεί σε συζήτηση εκτάκτως ως σημαντικό, όπως προτάθηκε από την κα. Ζεμπιλιάδου, αυτό δε κατέστη δυνατόν με ευθύνη της ίδιας και του κ. Καρυπίδη.

Προτίμησαν παρά τη δέσμευση του Περιφερειάρχη για συζήτηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης αμέσως μετά από τα δυο θέματα της ημερήσιας διάταξης, τονίζοντας τους μάλιστα ότι το θέμα θα συνεχίσει να μας απασχολεί και σε επόμενα Περιφερειακά Συμβούλια οι παρατάξεις της κα. Ζεμπιλιάδου και του κ. Καρυπίδη προτίμησαν για τη δημιουργία εντυπώσεων να αποχωρήσουν.

Επειδή πιστεύουμε ότι το θέμα δίκαιης μετάβασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι πεδίο πρόσκαιρου εντυπωσιασμού και φυγομαχίας, αποφασίσαμε να αναβληθεί η συζήτηση του και να πραγματοποιηθεί αύριο σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με κύριο και μοναδικό θέμα .

Περιμένουμε και καλούμε τις παρατάξεις που σήμερα αποχώρησαν σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο στο μέτωπο των εξελίξεων που θα καταλήγει σε σύνθεση απόψεων και προτάσεων για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Δυτικής Μακεδονίας.

 

20 σχόλια

    • Υποκρισιες Κασαπιδη για διαλογο τους εχει ολους γραμμενους κανει του κεφαλιου του και ενω εχει τελειωσει λεει να συζητησουμε……υποκριτης ΜΕΓΑΣ!

    • “σας εχουμε σκισει, σας εχουμε διαλυσει, τα εχουμε υπογραψει, ελατε να μας πειτε τις αποψεις σας”
      ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Τι ψάχνουμε να βρούμε; Αφου ξεπουλήθηκαν τα πάντα και δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα. Ο μισθουλάκος τους να πέφτει και ναι σε όλα!

  • Η κα Ζεμπιλιάδου ισχυριζόταν πριν 2 μήνες πώς από την μη επιστρεπτέα ενίσχυση covid, με τους όρους που έθεσαν θα ωφεληθεί μόνο μια στις 10 επιχειρήσεις της Δ.Μ. Έτσι και έγινε! Τώρα πάλι βγαίνει αληθινή δυστυχώς!

      • Ναι όταν διαβάζεις μόνο τι λέει ο κασαπιδάκος σου! Γελοιοποιήθηκε ! Μπράβο στην αντιπολίτευση και την Ζεμπιλιάδου που τον έσυρε στο έκτακτο Περιφερειακό! Άντε θα έχει το χρόνο όλο το βράδι να πάρει γραμμή απο Μαξίμου!

  • Κύριε Περιφερειάρχη , Καλειτε τις παρατάξεις σε ένα διάλογο στείρο , μονολόγων για να αποφασίσετε τα ήδη αποφασισμένα απ την αυτοδυναμη παράταξη σας ; Φυσικά δε θα έρθουν , όσο δεν είστε ειλικρινής , ανοιχτός στο διάλογο και αποφασισμένος να θέσετε σας πρωτο πλάνο τα συμφέροντα της περιοχής κι αν λαχει κοντρα στις κυβερνητικές ύπουλες μεθοδεύσεις. Είστε κατώτερος των περιστάσεων , όταν προτιμάτε το ψήφισμα της παράταξης σας αντι μια ομόφωνη αποφαση του Περιφερειακου Συμβουλίου.

    • Μη μαλώνετε το παιδί, δεν ήθελε να γίνει περιφερειάρχης ο Κούλης τον ανάγκασε. Τα έλεγε στον Κούλη ότι δεν θέλει και δεν μπορεί αλλά αυτός του υποσχέθηκε ότι το κόμμα και η κυβέρνηση θα τον βοηθούν όταν χρειάζεται να παίνρει αποφάσεις.

  • Κ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΦΑΝΗΚΕ ΠΡΩΤΑ – ΠΡΩΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘ.

  • Τελικά ξέρει τι θέλει ο Κασαπίδης;
    Ενώ δεσμεύτηκε ό,τι εάν δεν ενταχθούν οι 15 προτάσεις θα είναι αντίθετος με την απολιγνιτοποίηση τώρα δεν θέλει να το συζητήσει
    Πολύ λίγος ο περιφερειάρχης μας!!!

  • Χαχχαα Αυτά ακριβώς σκέφτεται… Σκέφτεται πως δούλευε τους δεξιούς τότε που έλεγε για τους πνευματικούς και αυτοί τον ξαναψήφισαν.. .. Οπότε προχωράει ακάθεκτος…. Κι εγώ έτσι θα έκανα… Αφού είστε πρόβατα… Ό, τι σας λέει ο Άδωνις κάνετε. Αλλιώς
    .. Ξέρετε εσείς….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.