kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αλλαγή πλεύσης από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα του master plan; Φέρνει τελικά, νέα εισήγηση στο σημερινό Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, με την οποία θα ζητά τη μη αποδοχή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, όπως αυτό επικαιροποιήθηκε κι ισχύει, εμμένοντας στην αρχική θέση διεκδίκησης για την ενσωμάτωση στο τελικό σχέδιο και των 15 αδιαπραγμάτευτων προτάσεων/διεκδικήσεων

11 Δεκεμβρίου 2020
12:22

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλαγή πλεύσης, αναμένεται, από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα του master plan. Συγκεκριμένα, στη σημερινή (11/12) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα φέρει νέα εισήγηση, με την οποία θα ζητά τη μη αποδοχή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, όπως αυτό επικαιροποιήθηκε κι ισχύει, εμμένοντας στην αρχική θέση διεκδίκησης για την ενσωμάτωση στο τελικό σχέδιο και των 15 αδιαπραγμάτευτων προτάσεων/διεκδικήσεων (δείτε εδώ ποιες είναι αυτές), καλώντας  τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα, που εκφράζουν το σύνολο των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Στις προτάσεις να συμπεριληφθεί και ο τομέας της Υγείας.
    Η Κοζάνη, η περιοχή και η Δυτική Μακεδονία, χρειάζονται νέο Νοσοκομείο.

  • Δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Η περιοχή εισέρχεται βιαια στην μεταλιγνιτικη εποχή με Περιφερειάρχη τον Γιώργο το καλό παιδί και με κυβερνητικούς βουλευτές τους αστα να πανε. περαστικά μας

    • Ενώ αν είχαμε την προηγούμενη τετράδα κυβερνητικών βουλευτών και άλλο Περιφερειάρχη, θα ήταν όλα καλά!
      Και ποια βίαιη μετάβαση μιλάς; Αποδεικνύεται από τα ΦΕΚ ότι είναι δρομολογημένο εδώ και μια δεκαετία.

  • Άσε μας ρε Κασαπίδη τέτοια πιρουέτα ούτε η Κομανέτσι… έπρεπε να σε σύρει η Ζεμπιλιάδου για να καταλάβεις ότι έπρεπε να καταψηφίσεις το Μαστερ πλαν. Αν ήσουν ηγέτης θα έπρεπε μόνος σου να το στείλεις στον αγύριστο αυτό το σκουπίδι που μας παρουσίασαν για σχέδιο ήδη από το Σεπτέμβριο. Είσαι πολύ λίγος και εσύ και ο Κιάνας

  • Η περιφερειακη αρχη μια χαρα τα παει,εθεσε 15 ορους για να συμφωνησει με το σχεδιο,η κυβερνηση δεν τα συμπεριελαβε μεσα και ετσι δεν συμφωνει και το απορριπτει,τοσο απλα τοσο ξεκαθαρα,ολα τα αλλα ειναι για εντυπωσιασμους της αντιπολιτευσης.Τωρα το μπαλακι ειναι στα χερια της κυβερνησης.Ειδομεν.

  • Ο καλός μας ο Αλέξης που καιγόταν για την αναβάθμιση του πανεπιστημίου μέχρι και την Περιστέρα μας έστειλε για να μας μάθει γράμματα… ήρθε πάνω απο 5 φορές για να μας διδάξει !
    Αλλα τι να κάνεις μετά έγινε μονιμη καθηγήτρια σε άλλο πανεπιστήμιο αυτά έχει η ζωή… Παντως όλοι εκεί χάμω μας εχουν σε μεγάλη εκτίμηση…

  • Για να κάνεις αλλαγή πλεύσης πρέπει να ξες από καράβια και φουρτούνες. Ετούτος εδώ είναι βουνίσιος και αν πέσει στη θάλασσα δεν ξέρω αν ξέρει και κολύμπι. Όσο για φουρτούνες…. Άστα βραστα. Σε μια μεγάλη φουρτούνες μας έλεγε κάτι ιστορίες για πνευματικούς και μετά ησυχιιιιια..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.