Πρέπει να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης για ένα νέο σύγχρονο Νοσοκομείο (του Γιάννη Σιδέρη)

14 Δεκεμβρίου 2020
09:16

Πρέπει να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης για ένα νέο σύγχρονο Νοσοκομείο, το οποίο θα εξυπηρετεί την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο. Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, τους πολιτικούς ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία. Το λογικό και δίκαιο είναι να μην διαφωνήσει κανείς στην ανέγερση ενός νέου υπερσύγχρονου Νοσοκομείου στην περιφέρειά  μας, ενώ τυχόν διαφωνία οποιουδήποτε υποκρύπτει μετά βεβαιότητας  προσωπικά συμφέροντα και αδιαφορία για την υγεία και το συμφέρον των πολιτών. Και προς διευκρίνιση της θέσης μου υπενθυμίζω την αντιπαλότητά μου με τον Δήμαρχο Κοζάνης σε κάθε δημοτική εκλογική αναμέτρηση αλλά η δημόσια υγεία και η δίκαιη κοινωνική πολιτική, την οποία στηρίζω, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη.

Φίλε Δήμαρχε Καλή Επιτυχία.

                                                            Γιάννης Σιδέρης

                                                          Αρτοποιός Κοζάνης

31 σχόλια

    • Το μονο που ξερουμε για το Σημανδρακο ειναι οτι ειναι ειδκος στις απενταξεις εργων. βλεπε λασσανη και κτιριο ηλιαχτιδας. ακομη και αν βρισκοντουσαν λεφτα να γινει νοσοκομειο και ολα αυτα που ειπε και ο μαλουτας δεν ηταν απλά ενα πυροτεχνημα έτσι για να λεμε ειναι βεβαιο οτι δεν θα μπορουσε να ενταχθει σε κανενα προγραμμα γιατι ο συνηθης υποπτος δεν θα καταφερνε να το ενταξει.
      υστερογραφο μη μαλωνετε ποιος ειπε για νεο νοσοκομειο. εγω σας λεω οτι το ειπε ο κυρ μπαμπης στο καφενειο του μητσου πριν 20 χρονια. σιγα τι ειπατε ολοι σας. το θεμα δεν ειναι τι λες αλλα τι κανεις. καληνυχτα σας

  • Αν πρόκειται για τους πολίτες όλης της Δυτικής Μακεδονίας, τότε να ζητήσεις να γίνει αλλού. Αν ζητάς να γίνει στην Κοζάνη, ξέχνα το. Αν η Δυτική Μακεδονία έχει 300.000 κατοίκους η Κοζάνη δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρατά τα πάντα στον τόπο της. Μοίρασμα λοιπόν και αλλού. Μπορείς να ζητήσεις να γίνει πχ. στην Πτολεμαΐδα. Εκεί σε θέλω να σε δω τι θα πεις.

        • Περιφερειακό Νοσοκομείο μπορείς να έχεις φίλε με το ελάχιστο κόστος στην Πτολεμαΐδα, γιατί οι υποδομές είναι ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια δηλαδή, χωρίς να πετάμε άσκοπα λεφτά μόνο στην Κοζάνη σε βάρος της υπόλοιπης Δυτικής Μακεδονίας, έχεις αυτό που ζητάς.

          Εάν πάλι φίλε επιμένεις να ζητάς τις “πολυτέλειες”, να ξοδέψουμε δηλαδή από την τσέπη μας για πολλοστή φορά στο μέγιστο βαθμό παράδες για την Κοζάνη (λες και το τελευταίο διάστημα η Περιφέρεια δεν έδωσε την μερίδα του λέοντος στο Μαμάτσειο), προτιμώ προσωπικά να πήγαιναν τα χρήματα εφόσον υπήρχε τόση εμμονή πχια!…. σε ΟΛΗ τη Δυτική Μακεδονία και όχι στους λίγους Κοζανίτες.

          Προτιμώ δηλαδή να σκορπίζονταν τα χρήματα δίκαια σε ΟΛΑ τα άλλα μέρη που τόσα χρόνια τα καπελώνει η μειοψηφία της Κοζάνης μαζί με τους κατοίκους της.

          Τα ίδια χρήματα δηλαδή να τα δίναμε για τις ανάγκες των κατοίκων….
          στα Σέρβια, στη Νεάπολη, στο Βελβεντό, στην Φλώρινα, στο Αμύνταιο, στην Καστοριά, στα Γρεβενά, στη Δεσκάτη, στην Πτολεμαΐδα, στο Άργος Ορεστικό, στο Νεστόριο, στις Πρέσπες, κλπ.

          Αυτό είναι δικαιοσύνη για ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους και χωρίς να πληρώνουμε περιττά φέσια για πολυτέλειες για “λίγους και εκλεκτούς” μια ζωή!…

          • Για να εξυπηρετεί ένα νοσοκομείο πρέπει να γίνει Σιάτιστα. Είναι πιο κοντά στο σύνολο του πληθυσμού της περιοχής. Της Πτολεμαΐδας είναι μακριά.

          • Πάρτε το χαμπάρι η Κοζάνη είναι η πλειοψηφία και η πρωτεύουσα της Δυτικής ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Κοζάνη με την Πτολεμαίδα. Σαν να λες να πάρουμε το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και να το μεταφέρουμε Κοζάνη.

    • Δεν έχετε το Μποδοσακειο στην Πτολεμαΐδα? Θέλετε και δεύτερο? Εμμονιξοι έχετε καταντήσει στην Εορδαία. Νυσαφι πια.

  • Όλοι μαζί για ένα καινούργιο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .
    Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για άλλες καθυστερήσεις .

    • Ανώνυμε, ο Σιδέρης είχε το θάρρος της γνώμης του και το εξέφρασε δημοσίως. Εσύ ποιος είσαι και κρύβεσαι; Ούτε το όνομά σου δεν σέβεσαι. Φυσικά σου απαντώ ανώνυμα, γιατί εσύ το επέλεξες. Όταν βγείς επώνυμα, θα πάρεις και επώνυμη απάντηση.

  • Νοσοκομείο μόνο δεν χρειαζεται
    Αναδιάρθρωση του συστήματος υγείας πρέπει να γινει ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν τα αγαθά της υγείας
    Όλα τα άλλα εκ του πονηρου

  • Πάει ό Μίκας μία μέρα στον φούρνο και λέει τόν φούρναρη. Θέλω 400 ψωμιά,δεν έχω τού απαντά ο αρτοποιός Καλώς λέει ό Μίκας.Παεν την άλλη μέρα θέλω 700 ψωμιά του λέει δυστυχώς δεν έχω τού απαντά ο αρτοποιός.Παεν την τρίτη ημέρα ό Μίκας και ζητά 1000 ψωμιά Βεβαίως και έχω του λέει ο αρτοποιός και του απαντά ο Μίκας άντε νά δω τώρα πού θά τά πουλήσεις..

  • Χαχαχα.. ακόμη και το 1/3 να είστε που δεν είστε, πάλι μειοψηφία είστε. Άρα για ένα θέμα που αφορά όλη τη Δυτική Μακεδονία, μην ζητάτε και 2ο νοσοκομείο για μια μειοψηφία.

  • Παλι η λασπη στον ανεμιστηρα.Το κολπο το ξερουν καλα αυτοι.Σου λεει ασε το λαο να το συζηταει και να κερδιζουμε χρονο.Η Δ.Μακεδονια δε χρειαζεται νεα κτιρια, γιατρους ,νοσηλευτικο προσωπικο,νεες κλινικες και ΜΕΘ χρειαζεται.Η Θεσσαλια με 732.000 χιλ.πληθυσμο εχει 70 ΜΕΘ και σε ολα τα νομαρχιακα νοσοκομεια.Εμεις με 300.000χιλ εχουμε μονο 6 .Αυτο τα λεει ολα.

  • Βεβαίως η πόλη της Κοζάνης χρειάζεται ένα νέο νοσοκομείο να εξυπηρετεί τους δημότες του. Το μποδοσάκειο έχει τις κτηριακές υποδομές για ένα σύγχρονο περιφερειακό νοσοκομείο. Ας συμβάλουμε όλοι ώστε να γίνει καi υλοποίηση.

  • ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 100.000ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΙΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 150.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 230.000 ΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!

  • Βγείτε έξω σε προηγμένες χώρες να δείτε πως λειτουργούν τα νοσοκομεία οι γιατροί και το προσωπικό,τι έγκαταστασεις έχουν και τι ιατρικά εργαλεία, και κατόπιν επιστρέψτε πίσω και ψηφιστε ομαδικά θασοκ νουδου ψυριζα και κοκοε.
    Και λίγα τραβάμε με σας πελάτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.