kozan.gr: Γ. Τσιούμαρης για την έξαρση των κρουσμάτων: “Η κατάσταση θα έλεγα είναι τραγική. Είναι απίστευτα αυτά τα οποία ειπώθηκαν σήμερα στη συνάντηση του Συντονιστικού των φορέων. Πέρασαν δύο μήνες. Τι άλλη ενημέρωση να κάνουμε. Yπάρχουν κι άλλα χωριά (εκτός της Λυγερής) με 30 κρούσματα. Έχουμε παραδείγματα, “αστεία”, όπως μια κυρία που κάλεσε την κομμώτρια στο σπίτι της κι η κυρία ήταν θετική και κόλλησε την κομμώτρια και “κόλλησε” όλη η οικογένειά της. Όταν η κομμώτρια ζήτησε το λόγο, της είπε αν θες τόλμα πες το. Εσύ γιατί δουλεύεις παράνομα στα σπίτια” (Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2020
18:02

 

 Για την κατάσταση με την έξαρση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα στην Π.Ε. Κοζάνης μίλησε, στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Τσιούμαρης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: “Η κατάσταση θα έλεγα είναι τραγική. Είναι απίστευτα αυτά τα οποία ειπώθηκαν σήμερα στη συνάντηση του Συντονιστικού των φορέων. Πέρασαν δύο μήνες. Τι άλλη ενημέρωση να κάνουμε. Yπάρχουν κι άλλα χωριά (εκτός της Λυγερής) με 30 κρούσματα. Έχουμε παραδείγματα, “αστεία”, όπως μια κυρία που κάλεσε την κομμώτρια στο σπίτι της κι η κυρία ήταν θετική και κόλλησε την κομμώτρια και “κόλλησε” όλη η οικογένειά της. Όταν η κομμώτρια ζήτησε το λόγο, της είπε αν θες τόλμα πες το. Εσύ γιατί δουλεύεις παράνομα στα σπίτια”.

23 σχόλια

  • Τι έχουν να πουν Τώρα αυτοί που συνεχώς αναφέρουν ως μοναδική αιτιολογία την έλλειψη ελέγχων;;;αν αυξηθεί η ατομική ευθύνη τότε οι έλεγχοι θα είναι περιττοί

  • Το εν λόγω παράδειγμα δεν είναι καθόλου αστείο, απλά δείχνει την νοοτροπία που επικρατεί στην Π.Ε.Κοζανης… Και οι δύο πλευρές φανερώνουν ότι δεν έχουν ούτε δείγμα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης….

    • Συμφωνώ απολύτως….. είναι ο κλασικός τρόπος μετάδοσης. Αστείο είναι να μην το καταλαβαίνουν αυτό οι έχοντες την εξουσία !!!!!

  • Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έλεγχοι και επιβολή προστίμων σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα. Πέρα από την ατομική ευθύνη καθενός, ευθύνες έχουν και οι έχοντες την αρμοδιότητα ελέγχων !!!!!

  • Τραγικοί αυτοδιοικητικοί. Βγαίνουν και μας λένε τί άκουσαν αντί να πάνε τα στοιχεία στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία των ανεύθυνων. Περιφερειακή αρχή για τα πανηγύρια και ένας ΕΟΔΥ που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα.

  • Κύριε αντιπεριφερειάρχη, η τοπικες αρχες εκτος απο διαπιστώσεις ας δωσουν,στο μέτρο που τους αναλογεί και λύσεις..
    Διαπιστώσεις και εικασίες κανουμε όλοι για το πως μπορει να πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα.
    Λυσεις Θέλουμε οχι απλά μετακύλιση της ευθύνης, που σίγουρα εχουν πολλοι πολίτες

    • Δώστε βήμα σε δράσεις στήριξης ψυχολογίας μαζών. Οι πολίτες είναι απελπισμένοι, τρομοκρατημένοι, απεγνωσμένοι, άνεργοι, χρεωμενοι. Μόνο τρόμος, μέτρα, πρόστιμα και εγκλεισμος; χωρίς ψυχική υγεία με προγράμματα που θα υπολογίσουν τον άνθρωπο δεν θα γίνει τίποτε. Δεν υπολογίστε την ψυχική στήριξη κ υγεία. Ψιλά γράμματα για όλους σας

  • Κύριε αντιπεριφερειάρχη, λύσεις θέλουμε, όχι διαπιστώσεις… Διαπιστώσεις κάνουν όλοι, εσύ είσαι εκεί για λύσεις.. αν φυσικά θέλεις και μπορείς…

  • Αυτο βρηκατε να γραψετε ρε εσεις που και σε σοβαρο προβλημα βρηκατε να κανετε αντιπολιτευση;πολυ καλα τα ειπε ο τσιουμαρης,μας ειπε ενα παραδειγμα για την γαιδουρια που μας δερνει,εσεις εκει να βρειτε να κανετε αντιπολιτευση,ουστ ρε κακοβουλοι,αν δεν αλλαξουμε μυαλα αυτα θα εχουμε,δεν μας φταιει καμμια περιφερεια,μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας,αν ανοιξουνε αυριο οι περιοχες που εχουνε λιγα κρουσματα τοτε να σας δω,παλι αλλοι θα φταινε;η κυβερνηση,η περιφερεια,ο δημος αλλα ποτε εμεις,για γελια ειστε ορισμενοι και την πληρωνουμε ολοι.

    • Αν εσύ αισθάνεσαι έτσι, καλά κάνεις. Αλλά υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Και αν νομίζεις ότι κάνουμε αντιπολίτευση, ζήσε στη μιζέρια σου και στην πόρωσή σου.

      • Ε να βάλει ο Τσιουμαρης κ ο κάθε Τσιουμαρης κ από έναν αστυνομικό σε κάθε σπίτι δηλαδή γιατί ορισμένοι σε αυτή τη ν πόλη είναι ανεγκέφαλοι…Αυτό μας λες; Πως θα ελέγξουν οι αρχές το κάθε σπίτι τι κάνει; Πόσοι έλεγχοι πρέπει να γίνονται στο δρόμο; Και αν αυξηθούν θα αρχίσετε να φωνάζετε για χούντα. Μυαλό, μυαλό αλλάξτε!!!

  • το κακό γίνεται μέσα στα σπίτια και στις πυλωτές. Εκεί που ξέρουν ότι υπάρχει έλεγχος είναι οι περισσότεροι προσεκτικοί.Αυτή είναι η νοοτροπία μας: φοράω μάσκα για να μη με γράψουν..Αν δεν αλλάξει αυτό όσα πρόστιμα και να πέσουν δεν αλλάζει τίποτα.Είναι το ίδιο με: Φοράω ζώνη για να μη με γράψουν. Ελληνάρες!

  • ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΓΑΖΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ; ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΙΣΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ!
    ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ!

  • Μια ζωή η Ελλάδα λειτουργεί και πορεύεται με κάποιον που “δουλεύει” παράνομα και κάποιον άλλο που κρύβει κάτι!! Η ζωή στην Ελλάδα μετά το 1960 !! Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως!! Και μετά μας φταίνε οι κυβερνήσεις και ο κακος μας ο καιρός..!!!

  • Κομμωτριες που πανε στα σπιτια εχει σε ολη την Ελλαδα αφηστε τις δικαιολογιες και πειτε τους ειδικους να δουλεψουν σοβαρα εδω

  • Τελείωσες; Σκέψου τώρα τι θα γίνει μεθαύριο, αν πούμε ότι αύριο μειώνονται και οι μισθοί του δημοσίου. Και σιγά τους μισθούς δηλαδή, αλλά σκέψου τι θα σημαίνει αυτό για την αγορά. Και ποιες υπηρεσίες να κλείσουν δηλαδή; Η αστυνομία; Τα νοσοκομεία; ο στρατός; Ο ΕΟΠΥ; Ξέρεις φίλε, δημόσιο δεν είναι μόνο τα ΚΕΠ και η πολεοδομία. Γίνεται να κλείσουν όλα αυτά; Μετά πάλι εσύ θα κράζεις γιατί τους πληρώνεις να ούμε και είναι κλειστά. Άιντε καληνύχτα. Και βάλτο λίγο να δουλέψει.

    • Να κλείσουν όλες οι υπηρεσίες πλην Νοσοκομείων, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Στρατού. Να κλείσει πρώτα από όλα η εφορία και οι τράπεζες. Αναστολή σε όλες τις πληρωμές σε Εφορία και Τράπεζες. Δεή ΟΤΕ με προσωπικό ασφαλείας. Όλοι αυτοί να μπουν σε καθεστώς αναστολής με μισό μισθό. Να δεις μετά τι καλά που θα μειωθούν τα κρούσματα!

  • Παραμύθια μας λέει ο Γρηγόρης. Εγώ πάνε έλα στην Κοζάνη, δεν μου έγινε έλεγχος ούτε μια φορά. Τόσο τυχερός; Τί να το κάνω αν ελέγχουν στη σειρά τους δεητζήδες που σχόλανε στην είσοδο της πόλης συγκεκριμένες ώρες; Ζώνη ασφαλείας μάθαμε να φοράμε με τα πρόστιμα φίλε Γρηγόρη, όχι επειδή μας το έλεγε ο Άρης Σταθάκης.

  • Την ανικανότητα και την ανεπάρκεια της Περιφέρειας και της πολιτικής προστασίας την ονομάζεται ατομική ευθύνη. Τραγικός ως δήμαρχος, τραγικότερος ως αντιπεριφερειάρχης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.