“Ερασιτεχνισμοί – Εγωισμοί – Παθογένειες – Ανεπάρκειες και Α πολίτικες Συμπεριφορές” (Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος – Φωτογραφίες)

16 Δεκεμβρίου 2020
15:06

 

Από όλα έχει ο μπαχτσές του Φώτη Παπαδημητρίου, Προέδρου της Κοινότητας Δρεπάνου.

Η χθεσινή ατυχής παρέμβαση – κριτική του στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και Δ.Σ. Κώστα Κυτίδη, με αφορμή τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης για το 2021, δηλώνει πολύ χαρακτηριστικά τα πιο πάνω.

Είναι θεμιτό και σεβαστό να μην ψηφίσεις κάτι που δεν υιοθετείς και δεν αποδέχεσαι, αλλά πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να προτάσεις το γενικό συμφέρον και όχι το ατομικό και δη την προσωπική σου προβολή. Αυτό έπραξε και μάλιστα πολύ άκομψα ο κ. Παπαδημητρίου…

Θα σταθώ ιδιαίτερα σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που επέλεξε να δημοσιοποιήσει για να στηρίξει την πέρα για πέρα απολίτικη στάση του. Η φωτογραφία που βλέπεται και αποτυπώνει ένα πρόβλημα που υφίσταται σχεδόν τρεις μήνες στο κέντρο του χωριού, ανεξάρτητα από το ποιος το δημιούργησε, έχει ένα και μοναδικό υπεύθυνο που το “ανέχεται” ή κάνει τα “στραβά μάτια”. Τον ίδιο τον κ. Παπαδημητρίου. Διαφορετικά δεν εξηγείται η μη αποκατάσταση του προβλήματος.

Δυστυχώς και αυτό είναι διαχρονικό, ο πήχης στο χωριό έχει κατέβει πολύ χαμηλά.

Δρέπανο 16 ΔΕΚ.20

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

 

 

 

9 σχόλια

  • μπράβο κ. πολίτη για την παρέμβαση σας . Μακάρι να ήταν και άλλοι σαν το Φώτη. Δηλαδή για σας κ. πολίτη όταν στα ανακοινώσιμα έργα δεν υπάρχει τίποτα για το Δρέπανο , φταίει ο Φώτης που διαμαρτύρεται. Φώτη μου όταν εν έτη 2020 προς 2021 είμαστε ακόμη οπαδοί , του θα τον μεθύσουμε τον ήλιο , μην περιμένεις προκοπή σε αυτό τον τόπο.

    • Βρε παλαλα ευτυχώς ο Φώτης εχει υποστηρικτές σαν εσενα και τον εκθέτουν συνεχεια…Άνω Δρεπανο δλδ διαχωρίζεται το χωριό άνω και κάτω??λιγο ντροπή και περισσότερο σοβαρότητα…μπραβο Φώτη 1 χρονο πουθενα 1 χρόνο καλαψα και τπτ παραπάνω..

  • Θεόφιλε όπου φυσάει ο άνεμος είσαι σε μάθαμε ξέρουμε τι ρόλο Βαράς. Είτε σαν πολίτης είτε σαν ενεργός πολίτης.. και ο φίλος σου ο κύριος κικίδης ένα μήνα πριν τις εκλογές είναι ενεργός πολίτης για να μαζέψει ψήφους αλλά μετά για 4 χρόνια είναι ανενεργός πολίτης.

  • Εσείς όλοι εκεί στο Δρέπανο πρέπει να νιώθετε περήφανοι για τόν χωριανό σας τον Κύριο Κυτίδη Κώστα και κάτι για τον πρόεδρο τόν Φώτη μην ακούς κασανδρες και μην επηρεάζεσαι και άσε τους άλλους να σε κρίνουν , αυτά τα λέω Φώτη γιατί είμαστε και συνάδελφοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.