kozan.gr: Λόγω ομίχλης το αεροπλάνο, που μετέφερε τον Μ. Χρυσοχοϊδη, δε μπόρεσε να προσγειωθεί στην Κοζάνη – Η σύσκεψη, στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, μεταφέρθηκε για τις 11

17 Δεκεμβρίου 2020
09:59

 

Οδικώς, από Θεσσαλονίκη, στην Κοζάνη, τελικά, ο Μ. Χρυσοχοϊδης. Λόγω ομίχλης, το αεροπλάνο που το(ν) μετέφερε, δε μπόρεσε να προσγειωθεί στην Κοζάνη αλλά ούτε και στο αεροδρόμιο της Καστοριάς. Η προγραμματισμένη – για τις 09:30 – σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, μεταφέρθηκε για τις 11:00.

11 σχόλια

  • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΞΕΝΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.ΗΔΗ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΚΑΙ.

    • Στο χωριο σου εκανες γλιστρα με γαλοτσα αλυσιδα η ελβιελα,τωρα ως νεοπλουτος εμαθες και το σκι.Εχεις προγραμματισει και πως το λενε ” ρεβεγιον;Ντου ατα λυκους.Τραχανιαη.

  • Σήμερα φάνηκε η ανάγκη να εκσυγχρονιστούν τα 2 αεροδρόμια της περιφέρειας. Στο Master Plan που μας παρουσίασαν δεν υπάρχει καμιά αναφορά σ’ αυτά. Το αεροδρόμιο της Κοζάνης να λειτουργεί ανταγωνιστικά στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Fraport, για πτήσεις χαμηλού κόστους αλλά και για εμπορεύματα (cargo), αν βέβαια συνδεθεί με την Εγνατία οδό και το δίκτυο του ΟΣΕ. Το αεροδρόμιο Καστοριάς από την άλλη, θα μπορούσε να εξυπηρετεί και επιβάτες από όμορες χώρες πχ Αλβανία- Κορυτσά και Σκόπια-Μοναστήρι-Μπίτολα.

  • Έλεος μωρέ που είναι και είδηση. Να τα βάλουμε και με τον Θεό που δεν έκανε καλό καιρό και ταλαιπωρήθηκε ο καημένος ο υπουργός να έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην Κοζάνη 1ώρα δρόμος. Στην Αθήνα μια ώρα κάνουν για ένα τετράγωνο. Θέλει και ελικόπτερο τρομάρα του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.