kozan.gr: Έμμεσες αιχμές του περιφερειακού συμβούλου Η. Κάτανα για τους ελέγχους της αστυνομίας, το προηγούμενο διάστημα: “Ο πολίτης μπορεί να μη θέλει να φορέσει τη μάσκα. Υπάρχει όμως ένας που θα ελέγξει τον πολίτη και για να φτάσουμε στην τήρηση του ελέγχου, είναι οι Aρχές” (Βίντεο)

21 Δεκεμβρίου 2020
12:00

 

“Ο πολίτης μπορεί να μη θέλει να φορέσει τη μάσκα. Υπάρχει όμως ένας που θα ελέγξει τον πολίτη και για να φτάσουμε στην τήρηση του ελέγχου, είναι οι Aρχές”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, την περασμένη Παρασκευή (18/12), ημέρα ανακοίνωσης από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά ότι, η Π.Ε. Κοζάνης μπαίνει σε καθεστώς αυστηρότερων μέτρων, εξέλιξη που στάθηκε αφορμή να σημειωθεί αντιπαράθεση μεταξύ των παρατάξεων περί των ευθυνών για το νέο lock down. Το συγκεκριμένο συμπέρασμα – άποψη του κ. Κάτανα, ενδεχομένως να αποσκοπούσε στις ευθύνες των “Αρχών”, σε τοπικό ή πανελλήνιο επίπεδο, έθιγε εμμέσως και την αστυνομία, διάσταση που δεν άφησε ασχολίαστη ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, που του είπε: ” Εσείς δηλαδή, τα όργανα της τάξεως. Άρα δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους οι συνάδελφοι σου; Άρα εκθετεις τους αστυνομικούς με αυτά που λες;”

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που εντόπισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr

20 σχόλια

  • Τι είναι αυτά που λες δεν ντρέπεσαι είσαι και πυροσβέστης να απαντήσει τώρα Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Κοζάνης ντροπιάζεις εμάς τους αστυνομικούς Κατάνα

  • Κοζαν η παραπληροφορηση παει συννεφο, επειδη εχουμε καταλαβει τι πρεσβευεις τι μας λες οτι φταιει ο Κατανας για το Λοκ Νταουν? Ο κιτρινισμος δεν εχει όρια!!!!

  • Κύριε Κάτανα γιατί δεν επιτίθεσαι στον πολίτη που δεν θέλει να φορέσει φορέσει μάσκα και επιτίθεσαι σε αυτόν που πρέπει να ελέγξει τον πολιτη? Οσο ανεχόμαστε τους αρνητές της μάσκας θα ΄ζούμε σε lock down

  • Πάει να παγιδεύσει ο κασαπίδης τον κάτανα για να δημιουργήσει τάχα εντυπώσεις, ενώ ο ίδιος ο κασαπίδης πριν λίγο καιρό είπε σε συνέντευξη του πως οι αστυνομικοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους για τον κορονοιο και μετά ως συνήθως έκανε κωλοτούμπα.

  • Αυτος δεν ειναι που λεγε οτι κακως μπηκε το προστιμο σε cafe οταν παραβιαζε τους περιορισμους?Τι θελει να μας πει ακριβως τωρα?

    • Ελα μωρέ τώρα. Μάθατε ο πυροσβέστης και ο πυροσβέστης. Τον γεωπόνο που τον κάνατε 20 χρόνια βουλευτή και Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας που δεν έχει τελειώσει τίποτα σχετικό με την Υγεία πως τους τρώτε στην μάπα τόσα χρόνια και δεν βγάζετε κιχ; Μάθατε τώρα ο πυροσβέστης! Που σας πάει και τρένο…ξυδάκι

  • Δηλαδή όλοι χρειάζονται έναν αστυνομικό από δίπλα για να τους λέει το αυτονόητο.με αυτή τη λογική χρειάζεται κι αστυνόμος σε αυτούς που φτύνουν κάτω, που όταν σκουπίδια, που εχουν σκύλο χωρίς λουρί, που…, που…

  • Συμφωνώ ότι πρεπει να γίνονται έλεγχοι.Όμως,δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε έναν πολίτη.Εδώ χρειάζεται η ατομική ευθύνη. Αυτό που το ακουν οι Συριζαίοι και φρίττουν θέλοντας να χαϊδεύουν τα αυτιά των πολιτων.Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι και οι Αρχές πρεπει να κάνουν ελέγχους και γενικά να διορθώνουν τα λάθη τους αλλά και όλοι εμείς να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να τηρουμε τα μέτρα όχι υπό τον φόβο της Αστυνομίας και των προστιμων αλλά επειδή θέλουμε να προστατευσουμε τους εαυτούς μας και τους γυρω μας.Ας είμαστε πια υπεύθυνοι πολιτες.

  • Να βγαλει ανακοινωση η Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων για αυτο που λεει ο Κατανας. Την πατησε ο κατανας πηγε να πουλησει εξυπναδα και αυτοπαγιδευτηκε τωρα να δουμε τι θα πει

  • Κύριε Κατάνα αστοχία αυτό που είπες.Ντροπη και μόνο ντροπή διότι μάλλον έχετε μαύρα μεσάνυχτα..Αμεσα να απάντηση η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων.Δεν μπορεί κανείς να ντροπιάζει ένα σώμα που είναι συνεχώς στον αγώνα αυτές τις μέρες για όλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.