kozan.gr: Ο Δήμος Κοζάνης αναβαθμίζει το ΔΗΠΕΘΕ – 3 προτάσεις, συνολικού ύψους 424.931 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία”

22 Δεκεμβρίου 2020
08:09

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, 3 προτάσεις, συνολικού ύψους 424.931 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία”, πρόκειται να καταθέσει ο Δήμος Κοζάνης με στόχο την αναβάθμιση του ΔΗΠΕΘΕ (Κοζάνης). Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση, ύψους 207.931 ευρώ αφορά, την αναβάθμιση του ηχητικού – φωτιστικού – σκηνογραφικού εξοπλισμού. Η αναβάθμιση αυτή θα καλύψει τις απαιτήσεις παραστάσεων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών οδηγώντας στην άρτια λειτουργία της Αίθουσας Τέχνης και γενικότερα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Η δεύτερη πρόταση, ύψους 179.800 ευρώ, αφορά την προμήθεια οχημάτων (φορτηγό μεταφοράς σκηνικών, αυτοκίνητο βαν κλειστού τύπου), για τη μεταφορά ηχητικού – φωτιστικού – σκηνογραφικού εξοπλισμού. Η προμήθεια των οχημάτων θα καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις των περιοδειών των παραστάσεων. Τέλος η τρίτη πρόταση, ύψους 37.200 ευρώ, αφορά την προμήθεια μουσικού οργάνου και συγκεκριμένα ενός πιάνου με ουρά, που θα καλύπτει τις απαιτήσεις μουσικών παραστάσεων, μιούζικαλ, συναυλιών και κοντσέρτων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.